Κόσμος

Disneyland – Παρίσι: Κλειστή μέχρι 1η Απριλίου λόγω «έκρηξης» κρουσμάτων κορονοϊού

Η Disneyland στο Παρίσι ανακοίνωσε ότι αναβάλλει την επαναλειτουργία της για σχεδόν 2 μήνες. Οπότε, το άνοιγμα μετατίθεται για τις 2 Απριλίου, λόγω της αναζωπύρωσης της πανδημίας Covid19.

«Η Disneyland Paris δεν θα ανοίξει στις 13 Φεβρουαρίου, όπως σχεδίαζε αρχικά, λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην Ευρώπη. Εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα ξανανοίξουμε την Disneyland Paris στις 2 Απριλίου του 2021», επισημαίνει ο όμιλος με μήνυμά του στον λογαριασμό του στο Twitter.

Η Γαλλία μετρά περισσότερους από 70.000 θανάτους από την πανδημία του νέου κορονοϊού, από τους υψηλότερους απολογισμούς παγκοσμίως κι έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα μαζικών εμβολιασμών σε μια προσπάθεια να χαλαρώσει το lockdown και να αναζωογονήσει την οικονομία.

Χθες, Κυριακή (17.01.2021) το υπουργείο Υγείας της χώρας ανακοίνωσε πως η Γαλλία έχει εμβολιάσει περισσότερους από 422.000 ανθρώπους, μετά την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού στα τέλη Δεκεμβρίου.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Διπλωματικό θρίλερ στη Μέση Ανατολή: Άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ προτείνει το Ιράν, συνομιλίες για πυρηνικά αργότερα
Στη Ρωσία έφτασε ο υπουργός εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αραγτσί για επαφές με τον Βλαντιμίρ Πούτιν - Οι ΗΠΑ θέλουν το Ιράν να αναστείλει τον εμπλουτισμό ουρανίου για τουλάχιστον μία δεκαετία
Τάνκερ κοντά στα Στενά του Ορμούζ
Στα γαλανόλευκα η 5η λεωφόρος του Μανχάταν για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου
Η Ομογένεια της Αμερικής τίμησε την 205η επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας - Την Ελλάδα εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, καθώς και οι βουλευτές Αθανάσιος Παπαθανάσης (ΝΔ) και Γιώργος Γαβρήλος (ΣΥΡΙΖΑ)
Παρέλαση στη Νέα Υόρκη
«Μείνετε κάτω»: Πως το λαμπερό δείπνο του Λευκού Οίκου παρουσία Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε σε πανδαιμόνιο
Οι Αρχές καλούνται να απαντήσουν πως κατάφερε να φέρει όπλα στον χώρο της εκδήλωσης χωρίς να γίνει αντιληπτός και να φτάσει σε απόσταση αναπνοής από τον πρόεδρο των ΗΠΑ
Ο 31χρονος δράστης των πυροβολισμών στο Χίλτον της Ουάσινγκτον