Κόσμος

Έκρηξη σε εργοστάσιο που κατασκευάζονται τα iPad 2!

Σκηνές πανικού μετά από έκρηξη που έγινε στις εγκαταστάσεις της Foxconn.

Δύο νεκροί και δεκαέξι τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής, o απολογισμός της έκρηξης που σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις της Foxconn στην Κίνα.

Η έκρηξη σημειώθηκε έγινε στις εγκαταστάσεις που έχει η εταιρία στην πόλη Chengdu της Κινας και συγκεκριμένα στο κτίριο A5, που κατασκευάζονται τα iPad 2.

Μετά την έκρηξη ακολούθησαν σκηνές πανικού, ενώ στο σημείο έσπευσαν περιπολικά, ασθενοφόρα και δυνάμεις τις πυροσβεστικής που κατάφεραν αρκετά γρήγορα να ελέγξουν τη φωτιά και να μεταφέρουν τους τραματίες σε κοντινα νοσοκομεία.

Για την ώρα η εταιρία δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση για το περιστατικό αυτό και για την αίτια της έκρηξης ενώ η αστυνομία αποκλείει το ενδεχόμενο δολιοφθοράς.

Τέλος μέτα από το γεγονός αυτό, η παραγωγή των iPad 2 έχει σταματήσει μέχρι οι αρχές να εντοπίσουν την αίτια της έκρηξης ενώ αναμένεται η τιμή του δημοφιλούς προϊόντος της Apple να αυξάνεται στην Κίνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο οικογένεια Τραμπ απλώνει τα «πλοκάμια» της στην Ευρώπη: Θα φτιάξει Trump Tower στο Βουκουρέστι
Αν και στην πρώτη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ η Τrump Organization δεν επεδίωκε συμφωνίες με χώρες του εξωτερικού αυτό φαίνεται πως άλλαξε με τη δεύτερη φορά που ο Ρεπουμπλικάνος μπήκε στον Λευκό Οίκο
Trump Tower 1
Συντετριμμένη η σύζυγος του CEO της Lufthansa από το τροχαίο δυστύχημα στη Σαρδηνία: «Λιποθύμησε ενώ έκανε ανάνηψη στο θύμα»
Ο δικηγόρος της 51χρονης υποστήριξε πως η πελάτισσά του σταμάτησε όταν έφτασε στη διάβαση πεζών αλλά δεν αντιλήφθηκε την 24χρονη - «Σεν εγκατέλειψε ποτέ το θύμα, κατέβηκε κιόλας να της δώσει τις πρώτες βοήθειες»
O Carsten Spohr με την Vivian Spohr