Κόσμος

Emirates: Ξεκινούν στις 15 Ιουλίου τα δρομολόγια Αθήνα – Ντουμπάι

Την επανεκκίνηση των δρομολογίων της στην Ελλάδα από τις 15 Ιουλίου, όπου ξεκινούν τα δρομολόγια Αθήνα-Ντουμπάι, ανακοίνωσε η Emirates.

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε την επανέναρξη των πτήσεων μέσα στον Ιούλιο προς έξι επιπλέον πόλεις, με το δίκτυο της Emirates να καλύπτει πλέον συνολικά 48 πόλεις.

Πιο συγκεκριμένα οι νέοι προορισμοί περιλαμβάνουν από 15 Ιουλίου τη Λάρνακα και τη Ρώμη, από 3 Ιουλίου τo Χαρτούμ, το Αμμάν από 5 Ιουλίου την Οζάκα από 7 Ιουλίου και την Ναρίτα από 8 Ιουλίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ώρα μηδέν για τη Γροιλανδία: Διπλωματικό μπρα ντε φερ Ευρώπης και ΗΠΑ, σε δοκιμασία ΕΕ και ΝΑΤΟ
Όλο και περισσότεροι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι εκτιμούν ότι η Αμερική του Τραμπ δεν μπορεί να θεωρείται ούτε αξιόπιστος εμπορικός εταίρος ούτε εγγυητής της ασφάλειας - Τι είναι το «εμπορικό μπαζούκα» της ΕΕ και πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην περίπτωση της Γροιλανδίας
Το αρκτικό νησί της Γροιλανδίας
Προκλητικός Ντόναλντ Τραμπ για τη Γροιλανδία: «Δεν σκέφτομαι πλέον με όρους ειρήνης, αφού δε μου δώσατε το Νόμπελ»
Ο Ντόναλντ Τραμπ έγραψε στον πρωθυπουργό της Νορβηγίας πως «η Δανία δεν μπορεί να προστατεύσει αυτή τη γη από τη Ρωσία ή την Κίνα, και γιατί έχει ούτως ή άλλως "δικαίωμα ιδιοκτησίας";»
Ο Ντόναλντ Τραμπ 21