Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

«Έβγαλε» στο YouTube την ομολογία της καθηγήτριας που τη βίαζε επί χρόνια (VIDEO)

«Έβγαλε» στο YouTube την ομολογία της καθηγήτριας που τη βίαζε επί χρόνια (VIDEO)

Η Jamie Carrillo είναι σήμερα 28 ετών. Έψαχνε χρόνια το θάρρος να καταγγείλει τη δασκάλα που επί χρόνια, από τα 12 της, την κακοποιούσε σεξουαλικά. Το βρήκε και την «εκδικήθηκε» ανεβάζοντας στο YouTube video με την ομολογία της.

Η 28χρονη σήμερα Jamie, μητέρα και η ίδια, αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για όσα πέρασε όταν έμαθε πως η δασκάλα, που ονομάζεται Andrea Cardosa, πήρε προαγωγή κι έγινε βοηθός διευθυντή.

Αποφάσισε να της τηλεφωνήσει, να της αποσπάσει την ομολογία και καταγράφοντας τα πάντα σε ένα video, να το ανεβάσει στο YouTube. Της έστειλε και το link, οδηγώντας την στην παραίτηση, ενώ «ανάγκασε» και την αστυνομία να ξεκινήσει έρευνα.

«Είμαι 28 χρόνων και περίμενα τόσα χρόνια για να βρω τη δύναμη να αντιμετωπίσω και να καταγγείλω τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκα όταν ήμουν μικρή. Συνειδητοποίησα ότι αυτή η γυναίκα δεν θα πληρώσει ποτέ γι αυτά που έκανε. Αποφάσισα να της τηλεφωνήσω και φτιάξω το video για να μάθουν όλοι τι είδους άνθρωπος είναι κοντά στα παιδιά τους», λέει η Jamie στο κείμενο που συνοδεύει το video.

«Τι συμβαίνει όταν ένας μαθητής έρχεται και σου λέει πως έχει σεξουαλική σχέση με έναν καθηγητή», τη ρώτησε και η δασκάλα απάντησε πως θα έπρεπε να ενημερωθεί η αστυνομία.

Και όταν παίρνει αυτή την απάντηση, της λέει: «Και τι διαφορά έχει αυτό με αυτό που έκανες εσύ σε μένα;». «Καμία», απαντά η δασκάλα που δηλώνει μετανιωμένη. «Μετανιώνω κάθε μέρα», της λέει.

Η 28χρονη λέει πως η δασκάλα της, της είχε κάνει πλύση εγκεφάλου και τη χειραγώγησε, δεν την άφηνε να κάνει παρέα με παιδιά της ηλικίας της και πίστευε πως ήταν ο μόνος άνθρωπος που μπορούσε να εμπιστευθεί.

Όπως ομολόγησε, η δασκάλα την απειλούσε πως θα αυτοκτονούσε αν την άφηνε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απέλυσαν δασκάλα για άσεμνες φωτογραφίες (ΦΩΤΟ – VIDEO)

Φρίκη! Κακοποιούσαν παιδιά και το έδειχναν live στο internet!

Φιλιππίνες: Εκμεταλλεύονται σεξουαλικά παιδιά που έμειναν ορφανά μετά το φονικό τυφώνα

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε