Κόσμος

Forbes: Ο Έλον Μασκ έχασε τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο

Ο Έλον Μασκ έχασε τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο σύμφωνα με το Forbes.

Ο άνθρωπος που πήρε τη θέση του Ελον Μασκ είναι ο Μπερνάρ Αρνό που έχει στα χέρια του τον όμιλο LVMH, στον οποίο ανήκουν μεταξύ άλλων η Louis Vuitton και άλλες μάρκες πολυτελών αγαθών. Η περιουσία του νέου πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο φτάνει τα 185,4 δισ. δολάρια.

Από την άλλη ο Έλον Μασκ που κατείχε την πρώτη θέση στη λίστα του Forbes από τον Σεπτέμβριο του 2021, έχει καθαρή περιουσία 185,3 δισ. δολαρίων, και φαίνεται ότι του στοίχισε πολύ ακριβά η πώληση μετοχών της εταιρείας ηλεκτρικών αυτοκινήτων για να χρηματοδοτήσει τη συμφωνία εξαγοράς του Twitter έναντι 44 δισεκ. δολαρίων. Η μετοχή της Tesla υποχώρησε κατά περίπου 4%.

Πέρσι ο Αρνό βρισκόταν στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας του Forbes, πίσω από τον Μασκ και τον Τζεφ Μπέζος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ρεπουμπλικανοί και Δημοκρατικοί βουλευτές εναντιώνονται στο σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία: «Όχι άλλες παραχωρήσεις στον Πούτιν»
«Η Ουκρανία δεν πρέπει να αναγκασθεί να παραχωρήσει τα εδάφη της σε έναν από τους πλέον απροκάλυπτους εγκληματίες πολέμου στον κόσμο, τον Βλαντίμιρ Πούτιν»
Κογκρέσο
Ο Τραμπ αλλάζει στάση για το σχέδιο των 28 σημείων για την Ουκρανία: «Δεν είναι η τελική μου πρόταση»
Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει δηλώσει πως περιμένει απάντηση από το Κίεβο το αργότερο έως την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, ενώ θέλει να έχει υπογραφεί μνημόνιο ειρήνης μέχρι το τέλος της χρονιάς
Ντόναλντ Τραμπ
15