Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Friends reunion: Φωτογραφία που «ανάβει φωτιές» – Γυρίστηκε ήδη;

Friends Φιλαράκια

Μια φωτογραφία, λίγες λέξεις και… παγκόσμια φρενίτιδα για τους απανταχού λάτρεις της ιστορικής σειράς Friends!

«Γύρισαν ήδη το reunion» αναφέρει μια ανάρτηση στο Reddit που έγινε σε χρόνο ρεκόρ το απόλυτο viral της ημέρας, καθώς πληθαίνουν οι αναφορές πως απέχουμε μια ανάσα από το σπέσιαλ reuinion επεισόδιο των Friends!

Τις προηγούμενες ημέρες, το Variety αποκάλυπτε πως το HBO Max αποφάσισε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα την Δευτέρα (5/4) ωστόσο η σημερινή ανάρτηση στο Reddit άναψε φωτιές, αφού συνοδεύονταν κι από ένα… ντοκουμέντο.

Ποιο ήταν αυτό; Μια φωτογραφία που δείχνει τον ιστορικό καναπέ, σήμα – κατατεθέν της σειράς, με το όλο σκηνικό να παραπέμπει στο «σήμα» αρχής της σειράς που ξεκίνησε το 1994, ολοκληρώθηκε δέκα χρόνια αργότερα κι έμελλε να μετατραπεί στην πιο αγαπημένη συνήθεια εκατομμυρίων τηλεθεατών από όλο τον κόσμο!

Στην φωτογραφία φαίνονται κάμερες, τεχνικοί αλλά και άνθρωποι στο κοινό και όλοι φορούν μάσκες, κάτι που για πολλούς χρήστες αποτελεί «απόδειξη» πως η εικόνα είναι πρόσφατη και… αυθεντική!

Είμαστε λοιπόν τόσο κοντά στο να δούμε το σπέσιαλ επεισόδιο της επανένωσης των Friends; Θα δούμε… άμεσα Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Σουίμερ, Λίζα Κούντροου, Μάθιου Πέρι και Ματ ΛεΜπλανκ να ερμηνεύουν τους θρυλικούς Ρέιτσελ Γκριν, Μόνικα Γκέλερ, Ρος Γκέλερ, Φοίβη Μπουφέ, Τσάντλερ Μπινγκ και Τζόι Τριμπιάνι;

Υπομονή….

Δείτε την εικόνα με το σκηνικό του Friends reunion

Friends Φιλαράκια

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις