Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

H Μέγκαν Μαρκλ μιλά για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ – «Ήταν μια περίπλοκη στιγμή»

H Μέγκαν Μαρκλ μιλά για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ – «Ήταν μια περίπλοκη στιγμή»

Για πρώτη φορά η Μέγκαν Μαρκλ μιλά για το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και την αντίδραση του πρίγκιπα Χάρι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό περιοδικό Variety. Σημείωσε μάλιστα ότι ήταν «μια περίπλοκη στιγμή» και ότι αισθάνεται τυχερή που την γνώρισε. 

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Χάρι βρίσκονταν στην Ευρώπη όταν πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ, γεγονός που έκανε πιο άμεση την άφιξη τους στην Βρετανία για την κηδεία. Σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή σημειώθηκε και η πρώτη συνάντηση τους με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, μετά την πολύκροτη συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει στην Oprah. 

Σε σχέση με τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο πρίγκιπας Χάρι πληροφορήθηκε τελευταίος την είδηση του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ, η Μέγκαν Μαρκλ παραδέχθηκε ότι ήταν «μια περίπλοκη στιγμή» για την βασιλική οικογένεια. Όπως μάλιστα αποκάλυψε ο σύζυγός της στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης έκανε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό σχόλιο, λέγοντας ότι τουλάχιστον «τώρα (σ.σ. η βασίλισσα Ελισάβετ) επανενώθηκε με τον σύζυγό της». 

Μιλώντας για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ η Μέγκαν Μαρκλ ανέφερε: «Υπήρξε μια τέτοια έκρηξη αγάπης και υποστήριξης εκεί. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που μπόρεσα να είμαι με τον σύζυγό μου για να τον στηρίξω, ειδικά εκείνη την περίοδο». 

Η Δούκισσα του Σάσεξ δήλωσε επίσης τυχερή που γνώρισε τη βασίλισσα Ελισάβετ, την οποία χαρακτήρισε «παράδειγμα γυναίκας ηγέτη». Σημείωσε μάλιστα ότι η σχέση τους ήταν «ήταν ιδιαίτερα ζεστή». 

Με πληροφορίες από Mirror και Variety

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις