Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

H βασίλισσα Ελισάβετ όπως δεν την έχετε ξαναδεί – Σπάνιες φωτογραφίες (vid)

H βασίλισσα Ελισάβετ όπως δεν την έχετε ξαναδεί – Σπάνιες φωτογραφίες (vid)
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Σπάνιες φωτογραφίες της βασίλισσας Ελισάβετ θα περιληφθούν σε σειρά του ITV “The Queen Unseen”, η οποία ξεκινά να προβάλλεται από σήμερα προς τιμήν των 95ων γενεθλίων της. Το υλικό χρονολογείται από το 1951 και αποτυπώνει πάρα πολλές όμορφες, αλλά και άγνωστες πτυχές της βασίλισσας. 

Οι φωτογραφίες που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας παρουσιάζουν την βασίλισσα Ελισάβετ σε διακοπές, να κάνει ιππασία, να περνάει χρόνο με τα παιδιά και τον σύζυγό της, να μαγειρεύει και να απολαμβάνει την συντροφιά των ζώων. Στόχος της σειράς του ITV “The Queen Unseen” είναι να αποκαλύψει διάφορες πλευρές της αλλά και κάποιες απίθανες φιλίες που σφυρηλάτησε μακριά από τη δημόσια θέα.

https://twitter.com/LizzieITV/status/1380141911114153986?s=20

Στο “The Queen Unseen” μπορούμε να δούμε υλικό από κάποιες από τις 116 χώρες τις οποίες έχει επισκεφτεί η βασίλισσα Ελισάβετ. Σε μια φωτογραφία απεικονίζεται να γελά ευτυχισμένη με τον σύζυγό της, Φίλιππο, ενώ βρίσκονται σε έλκηθρο στον Καναδά το 1951. Λίγους μήνες αργότερα, η 25χρονη τότε Ελισάβετ έχασε τον πολυαγαπημένο της πατέρα, βασιλιά Γεώργιο Στ’.

Άλλες φωτογραφίες χρονολογούνται από το 1953 και την περιοδεία της βασίλισσας στη Νέα Ζηλανδία, ενώ άλλη φωτογραφία καταγράφει μια στιγμή μαζί με μία γελάδα από το κοπάδι της στο Ουίνδσορ το 1992.

Δείτε εδώ κάποιες από τις φωτογραφίες:

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις