Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

«If i die young»: Το προφητικό τραγούδι που είπε η Naya Rivera στο Glee και η μακάβρια σύμπτωση

«If i die young»: Το προφητικό τραγούδι που είπε η Naya Rivera στο Glee και η μακάβρια σύμπτωση

Όσοι παρακολουθούσαν την τηλεοπτική σειρά Glee θυμούνται ιδιαίτερα την περσόνα της Σαντάνα Λόπεζ, την οποία ερμήνευε η αδικοχαμένη Naya Rivera, κατ’ αρχήν για την υπέροχη φωνή της.

 Όμως, η Σαντάνα Λόπεζ έμεινε στην ιστορία και για το γεγονός ότι στην τρίτη σεζόν της σειράς αποδέχθηκε την σεξουαλικότητά της και δήλωσε δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλη.

Click4More Naya Rivera: Θυσιάστηκε για να σώσει το 4χρονο παιδί της;

Στην πέμπτη σεζόν του Glee η Naya Rivera ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο το τραγούδι “If i die young”, ένα τραγούδι του συγκροτήματος The Band Perry, του οποίου οι στίχοι αποδείχθηκαν δυστυχώς προφητικοί. Η Naya Rivera πέθανε στα 33 της χρόνια από πνιγμό στην λίμνη Πίρου της Καλιφόρνια και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πνίγηκε για να σώσει τον 4χρονο γιό της.

Δείτε την συγκλονιστική ερμηνεία

Η μακάβρια σύμπτωση

Ήταν 13 Ιουλίου του 2013 όταν ο συμπρωταγωνιστής της Naya Rivera στο Glee, ο Cory Monteith βρέθηκε νεκρός στον Καναδά στα 31 του χρόνια. Ο άτυχος ηθοποιός πέθανε από υπερβολική ποσότητα αλκοόλ και ηρωίνης. Ακριβώς 7 χρόνια μετά η σορός της Naya Rivera βρισκόταν να επιπλέει στην λίμνη Πίρου της Καλιφόρνια.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις