Κόσμος

Influencer δίνει καυτό φιλί σε τραγουδιστή πάνω στη σκηνή – Το «πληρώνει» με διαζύγιο μετά από 10 χρόνια γάμου

Δηλώνει χαρούμενη γιατί έκανε πράξη το όνειρό της

Μία «αυθόρμητη» κίνηση έμελλε να προκαλέσει ρήξη στο γάμο της. Ο λόγος για μία influencer από τη Δομινικανή Δημοκρατία, η οποία φίλησε έναν τραγουδιστή ενώ βρισκόταν στη σκηνή, οδηγώντας το σύζυγό της στην απόφαση να υποβάλει αίτηση διαζυγίου.  

Το περιστατικό συνέβη στις 28 Δεκεμβρίου του 2024 κατά τη διάρκεια συναυλίας του συγκροτήματος Aventura. Βίντεο δείχνει την Influencer Μίριαμ Κρουζ να ανεβαίνει στη σκηνή φιλάει στο στόμα τον τραγουδιστή Ρόμεο Σάντος.

Είχε προηγηθεί κάλεσμα από τον ίδιο τον καλλιτέχνη προς την influencer να ανέβει στη σκηνή, προκειμένου να τραγουδήσει μαζί της.

«Πρέπει να αναγνωρίσω ότι πλήρωσα την κίνηση αυτή με τη διάλυση του γάμου μου μετά από 10 χρόνια» έγραψε η Κρουζ σε ανάρτησή της στα social media την οποία στη συνέχεια διέγραψε.

Είπε ότι παρασύρθηκε από τα έντονα συναισθήματα που είχε εκείνη τη στιγμή και πως σκέφτηκε τις συνέπειες που θα είχε στην οικογένειά της.

Παρά το διαζύγιο η Κρουζ δηλώνει «χαρούμενη» γιατί έκανε πράξη το όνειρό της: «για μένα δεν είναι μόνο ότι θαυμάζω τον τραγουδιστή αλλά και τον σπουδαίο άνθρωπο. Τον παρακολουθώ και τον θαυμάζω εδώ και αρκετό καιρό».

Απευθυνόμενη, τέλος, στον σύζυγό της και σχετικά με την απόφασή του να την χωρίσει, η influencer έγραψε ότι «μου προκαλεί μεγάλη θλίψη. Από τα βάθη της καρδιάς μου, ζητώ συγγνώμη. Δεν ήταν πρόθεσή μου να σε πληγώσω».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Έξι τραυματίες από βόμβα διασποράς στο Ισραήλ – Δύο νεκροί στο Άμπου Ντάμπι – Αναφορές για εκρήξεις σε αμερικανική βάση στο Κουβέιτ
Το Ιράν μετακινεί στρατιωτικές δυνάμεις στο νησί Χαργκ, υπό τον φόβο χερσαίας επιχείρησης των ΗΠΑ, οι οποίες έχουν ήδη πραγματοποιήσει αεροπορικά πλήγματα χωρίς να πλήξουν ενεργειακές υποδομές
Συντρίμμια στον Λίβανο
Διπλωματικό θρίλερ στη Μέση Ανατολή: «Δεν έχω ξαναδεί άλλους να θέλουν να διαπραγματευτούν τόσο πολύ όσο οι Ιρανοί» λέει ο Τραμπ - Διαψεύδει το παζάρι η Τεχεράνη
Παράλληλα ο Αμερικανός Προέδρος υποστήριξε ότι οι Ιρανοί διαπραγματευτές φοβούνται μην «σκοτωθούν από τον ίδιο τους τον λαό» γι' αυτό και δεν επιβεβαιώνουν δημόσια τις διμερείς συνομιλίες για τον τερματισμό του πολέμου
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump στη διάρκεια του ετήσιου δείπνου συγκέντρωσης χρημάτων της Εθνικής Ρεπουμπλικανικής Επιτροπής του Κογκρέσου (NRCC) στην Ουάσιγκτον