Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ισχυρός σεισμός 6,4 Ρίχτερ στο Μεξικό

Ισχυρός σεισμός 6,4 Ρίχτερ στο Μεξικό

Ένας ισχυρός σεισμός 6,4 βαθμών έγινε αισθητός σήμερα στην πόλη του Μεξικού, χωρίς όμως να έχουν αναφερθεί προς το παρόν ζημιές ή θύματα.

Ένας ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών έγινε αισθητός στην πόλη του Μεξικού και στο νότιο τμήμα της χώρας σήμερα, χωρίς να προκληθούν ζημιές ή να υπάρξουν θύματα, όπως ανέφεραν οι τοπικές αρχές και το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS).

Το USGS ανακοίνωσε ότι το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στη δυτική πολιτεία Γκερέρο και το εστιακό βάθος του στα 23,9 χιλιόμετρα. Αρχικά το ινστιτούτο είχε αναφέρει ότι το μέγεθος του σεισμού ήταν 6,8 βαθμοί και το εστιακό του βάθος 10 χιλιόμετρα.

Δεν έχει εκδοθεί συναγερμός για τσουνάμι.

«Καμιά ένδειξη ζημιών προς το παρόν!», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο συντονιστής Πολιτικής Προστασίας του Μεξικού Φελίπε Πουέντε.

Στην πόλη του Μεξικού χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους εξαιτίας του σεισμού, όμως ο δήμαρχος της πρωτεύουσας Μιγκέλ Άνχελ Μανσέρα δήλωσε σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα, ενώ όλες οι υποδομές της πόλης λειτουργούν κανονικά.

Παρόλα αυτά σε κάποια σημεία του κέντρου της πόλης του Μεξικού παρατηρήθηκαν διακοπές στην ηλεκτροδότηση και στις τηλεπικοινωνίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Ταϊλάνδη

Ισχυρός σεισμός στα νησιά Φίτζι της Ιαπωνίας

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε