Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Joan Collins: Διάσημος ηθοποιός με βίασε στα 17 μου!

Joan Collins: Διάσημος ηθοποιός με βίασε στα 17 μου!

Σε ένα νέο ντοκιμαντέρ για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής βίας, η Joan Collins μίλησε για πρώτη φορά για τον βιασμό της σε ηλικία 17 ετών.

Η 81χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι ναρκώθηκε και βιάστηκε ενώ δεν είχε ακόμα ολοκληρωμένη σχέση από τον μελλοντικό σύζυγό της Maxwell Reed.

Πηγή: Joancollinscollection

Εξηγεί μάλιστα πως οι ενοχές που αισθανόταν την οδήγησαν στον να παντρευτεί τον δράστη.

Πηγή: Joancollinscollection

Η συγκλονιστική εξομολόγηση έγινε στην πρώην Μις Κόσμος Linor Abargil που ταξιδεύει στον κόσμο, συναντώντας θύματα βιασμού.

Η ίδια έπεσε θύμα βιασμού το 1998, έξι εβδομάδες προτού στεφθεί Μις Κόσμος και από τότε έβαλε στόχο ζωής να ενθαρρύνει και άλλες γυναίκες να μιλήσουν για την τραυματική εμπειρία τους.


“Με βίασαν όταν ήμουν 17 ετών”, σημείωσε η Joan Collins που εκείνη την εποχή είχε μόλις υπογράψει συμβόλαιο με τη RANK film studios.

Περιέγραψε ότι είχε ραντεβού με τον Ιρλανδό ηθοποιό Maxwell Reed, ο οποίος πέθανε το 1974, όταν εκείνος προτού μπει για μπάνιο της έδωσε κάτι να πιει και κάποια βιβλία να διαβάσει.

Πηγή: Joancollinscollection

“Τα βιβλία ήταν πορνό που δεν είχα δει ποτέ. Σκληρό πορνό. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να βρίσκομαι στον καναπέ και εκείνον να με βιάζει. Με είχε ναρκώσει”, θυμάται.

Μέσα στην αφέλειά της, η ανήλικη τότε Joan Collins αισθανόταν τρομερές τύψεις.

Πηγή: Joancollinscollection

“Δεν ήταν λάθος μου αλλά δεν το ήξερα. Είχα βγει μαζί του. Ίσως δεν θα έπρεπε να έχω βγει μαζί του. Ήταν αρκετά μεγαλύτερός μου και διάσημος ηθοποιός.

Το χειρότερο ήταν ότι μου τηλεφώνησε και ξαναβγήκα μαζί του. Αφού βγαίναμε για κάποιους μήνες μου έκανε πρόταση γάμου.

Σκέφτηκε ότι από τη στιγμή που μου πήρε την παρθενιά να τον παντρευτώ. Τον μισούσα πραγματικά αλλά ήμουν γεμάτη ενοχές που με βίασε.

Μου πήρε καιρό μέχρι να εμπιστευτώ ξανά κάποιον άνδρα”, υπογράμμισε.

Η πρώην Μις Κόσμος ανέφερε ότι χρειάστηκε απίστευτο θάρρος για να μιλήσει μπροστά στην κάμερα για τον βιασμό της η Joan Collins.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε