Κόσμος

John Challis: Έφυγε σε ηλικία 79 ετών ο αγαπημένος ηθοποιός

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο αγαπημένος βρετανός ηθοποιός, πρωταγωνιστής της σειράς «Only Fools and Horses» (ελληνική μετάφραση Μόνο για… χαζούς), John Challis άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών. 

Η οικογένειά του ανακοίνωσε πως ο Challis «πέθανε ήρεμα στον ύπνο, ύστερα από μια μακρά μάχη με τον καρκίνο». Στη συνέχεια της ανακοίνωσης ανέφεραν ότι η δουλειά του αγαπημένου ηθοποιού θα συνεχίσει να σκορπίζει γέλιο για πολλά χρόνια ακόμη. 

Ο Challis υποδυόταν έναν πωλητή αυτοκινήτων στην κωμική σειρά «Only Fools and Horses», έναν χαρακτήρα που τον συνόδευε σε όλη του την καριέρα, καθώς για περισσότερο από 22 χρόνια πρωταγωνιστούσε ως Boycie δίπλα στους Sir David Jason και Nicholas Lyndhurst.

Η τηλεοπτική του σύζυγος Μαρλίν έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Η Μαρλίν χωρίς τον Μπόιζι – Είναι αδιανόητο». «Ο Τσάλις ήταν αγαπητός φίλος. Θα μου λείπεις κάθε μέρα» σημείωσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον παρόντες στον τελικό του Wimbleton: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις μαζί με τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ
Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρέθηκαν στον τελικό του απλού ανδρών του Γουίμπλεντον, αν και ο μικρότερος γιος τους, ο πρίγκιπας Λούις, έμεινε σπίτι
Η Κέιτ Μίντλετον, πριγκίπισσα της Ουαλίας, μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ, την 14η ημέρα του Τουρνουά του Γουίμπλεντον 2026, στο All England Lawn Tennis and Croquet Club