Κόσμος

John Challis: Έφυγε σε ηλικία 79 ετών ο αγαπημένος ηθοποιός

Ο αγαπημένος βρετανός ηθοποιός, πρωταγωνιστής της σειράς «Only Fools and Horses» (ελληνική μετάφραση Μόνο για… χαζούς), John Challis άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών. 

Η οικογένειά του ανακοίνωσε πως ο Challis «πέθανε ήρεμα στον ύπνο, ύστερα από μια μακρά μάχη με τον καρκίνο». Στη συνέχεια της ανακοίνωσης ανέφεραν ότι η δουλειά του αγαπημένου ηθοποιού θα συνεχίσει να σκορπίζει γέλιο για πολλά χρόνια ακόμη. 

Ο Challis υποδυόταν έναν πωλητή αυτοκινήτων στην κωμική σειρά «Only Fools and Horses», έναν χαρακτήρα που τον συνόδευε σε όλη του την καριέρα, καθώς για περισσότερο από 22 χρόνια πρωταγωνιστούσε ως Boycie δίπλα στους Sir David Jason και Nicholas Lyndhurst.

Η τηλεοπτική του σύζυγος Μαρλίν έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Η Μαρλίν χωρίς τον Μπόιζι – Είναι αδιανόητο». «Ο Τσάλις ήταν αγαπητός φίλος. Θα μου λείπεις κάθε μέρα» σημείωσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι συζητήσεις για την ειρήνη στην Ουκρανία «ήταν παραγωγικές» λένε οι ΗΠΑ αλλά μένει ακόμα δουλειά - «Επιτυχείς» οι συνομιλίες λέει το Κίεβο
Για το «άνοιγμα ενός δρόμου προκειμένου να καταστεί δυνατό η Ουκρανία να μείνει κυρίαρχη, ανεξάρτητη και σε ευημερία» έκανε λόγο ο Μάρκο Ρούμπιο
Διαπραγματεύσεις για την ειρήνη στην Ουκρανία
Πάπας Λέων: «Ένα παλαιστινιακό κράτος είναι η μοναδική λύση στη σύγκρουση με το Ισραήλ»
«Είμαστε επίσης φίλοι με το Ισραήλ και επιδιώκουμε να είμαστε μια φωνή διαμεσολάβησης ανάμεσα στις δύο πλευρές που ίσως να τις βοηθήσει να πλησιάσουν μία λύση με δικαιοσύνη για όλους» λέει ο πάπας
Πάπας Λέων ΙΔ'