Κόσμος

John Challis: Έφυγε σε ηλικία 79 ετών ο αγαπημένος ηθοποιός

Ο αγαπημένος βρετανός ηθοποιός, πρωταγωνιστής της σειράς «Only Fools and Horses» (ελληνική μετάφραση Μόνο για… χαζούς), John Challis άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών. 

Η οικογένειά του ανακοίνωσε πως ο Challis «πέθανε ήρεμα στον ύπνο, ύστερα από μια μακρά μάχη με τον καρκίνο». Στη συνέχεια της ανακοίνωσης ανέφεραν ότι η δουλειά του αγαπημένου ηθοποιού θα συνεχίσει να σκορπίζει γέλιο για πολλά χρόνια ακόμη. 

Ο Challis υποδυόταν έναν πωλητή αυτοκινήτων στην κωμική σειρά «Only Fools and Horses», έναν χαρακτήρα που τον συνόδευε σε όλη του την καριέρα, καθώς για περισσότερο από 22 χρόνια πρωταγωνιστούσε ως Boycie δίπλα στους Sir David Jason και Nicholas Lyndhurst.

Η τηλεοπτική του σύζυγος Μαρλίν έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Η Μαρλίν χωρίς τον Μπόιζι – Είναι αδιανόητο». «Ο Τσάλις ήταν αγαπητός φίλος. Θα μου λείπεις κάθε μέρα» σημείωσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ ήταν η χειρότερη τα τελευταία 30 χρόνια - Οι πολύνεκρες επιθέσεις που συγκλόνισαν την Αυστραλία
Οι νόμοι περί οπλοκατοχής - που είχαν για περίπου τρεις δεκαετίες παίξει σημαντικό ρόλο στο να αποτραπούν τέτοιες επιθέσεις - θα γίνουν πιο αυστηροί
Άνθρωποι θρηνούν τους νεκρούς στην παραλία Μπόντι
Πώς πατέρας και γιος οργάνωσαν την τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ – Το ταξίδι στις Φιλιππίνες και το ψέμα ότι «πάνε για ψάρεμα»
Ως βάση επιχειρήσεων είχαν νοικιάσει διαμέρισμα μέσω Airbnb, το οποίο βρίσκεται περίπου μισή ώρα μακριά από την παραλία όπου εκτυλίχθηκε το μακελειό - Από το Πακιστάν η καταγωγή τους
Πώς πατέρας και γιος οργάνωσαν την τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ – Το ταξίδι στις Φιλιππίνες και το ψέμα ότι «πάνε για ψάρεμα»
Έλα Κουκ: Φοιτήτρια αντιπρόεδρος του ρεπουμπλικανικού συλλόγου, η μία νεκρή από την ένοπλη επίθεση στο Πανεπιστήμιο Μπράουν στις ΗΠΑ
H είδηση ότι η μία από τους δύο νεκρούς από την ένοπλη επίθεση στις ΗΠΑ, ήταν υποστηρίκτρια του κυβερνώντος κόμματος του Ντόναλντ Τραμπ, μπορεί να δώσει πολιτική διάσταση στο στυγερό έγκλημα
Η 19χρονη Έλα Κουκ