Κόσμος

Judas Priest: Ο κιθαρίστας έπαθε ανεύρυσμα πάνω στην σκηνή! Βίντεο- ντοκουμέντο από την συναυλία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Παραλίγο να πεθάνει επί της ουσίας πάνω στην σκηνή ο κιθαρίστας των Judas Priest Ρίτσι Φόλκνερ.

Ο Φόλκνερ μίλησε δημόσια για το πρόβλήμα που αντιμετώπισε, όταν σε μια συναυλία των Judas Priest στις 26 Σεπτεμβρίου έπαθε ανεύρυσμα αορτής πάνω στην σκηνή!

«Η αορτή μου υπέστη ρήξη και άρχισε να ρέει αίμα στη θωρακική κοιλότητα», δήλωσε στο περιοδικό Rolling Stone.

Αυτό συνέβη στο τελευταίο σόλο του Painkiller, ωστόσο ολοκλήρωσε κανονικά τη συναυλία! «Από ό,τι μου είπε ο χειρουργός μου, οι άνθρωποι που το παθαίνουν αυτό συνήθως δεν φτάνουν ζωντανοί στο νοσοκομείο» είπε ο Φόλκνερ.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο από τη συναυλία που τράβηξε παρευρισκόμενος

Υπεβλήθη σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς που κράτησε 10 ώρες. «5 τμήματα του θώρακά μου αντικαταστάθηκαν από μέταλλο, οπότε τώρα μπορώ να λέω ότι είμαι φτιαγμένος από… metal» είπε χαριτολογώντας ο κιθαρίστας της θρυλικής heavy metal μπάντας.

Ο Φόλκνερ δήλωσε ότι δεν είχε ιστορικό καρδιολογικών προβλημάτων, ούτε καν υψηλή χοληστερίνη.

«Παρακολουθώντας το βίντεο της συναυλίας, μπορώ να δω στο πρόσωπό μου την σύγχυση και την αγωνία ενώ έπαιζα το Painkiller».

Κάτι τελευταίο, γιατί όλο αυτό ήταν εντελώς καινούργιο για μένα. Δεν είχα ιστορικό καρδιάς ούτε βουλωμένες αρτηρίες, ούτε καν υψηλή χοληστερίνη και αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλος μου. Αν μπορείτε να κάνετε εξετάσεις κάντε το για μένα σας παρακαλώ»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τα παιχνίδια τακτικής Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ, η «επιστροφή» στο προσκήνιο του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ και τα πυρηνικά
«Τα Στενά του Ορμούζ είναι πιο σημαντικά από τις ατομικές βόμβες», λέει αναφερόμενος στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, ο Μοχσέν Ρεζαΐ, νέος γραμματέας του ανώτατου οργάνου ασφαλείας της Τεχεράνης
Ντόναλντ Τραμπ
Μπέντζαμιν Νετανιάχου: Επανέλαβε την αντίθεσή του στο τελευταίο σχέδιο ειρήνευσης του προέδρου Τραμπ για τη Λωρίδα της Γάζας
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός έχει ν΄ αντιμετωπίσει τους ακροδεξιούς υπουργούς του, που έχουν εκνευριστεί από τις παραχωρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας
FILE PHOTO: Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu attends a session at the Knesset, Israel's parliament, before it dissolves ahead of the 2026 Israeli elections, in Jerusalem, July 16, 2026. REUTERS/Ronen Zvulun/File Photo