Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Metallica: Θαυμαστές μπορούν πλέον να παίξουν μουσική μαζί τους μέσω σεμιναρίου

Metallica: Θαυμαστές μπορούν πλέον να παίξουν μουσική μαζί τους μέσω σεμιναρίου

Τη δυνατότητα να παίξουν μαζί με τους Metallica έχουν πλέον οι θαυμαστές του συγκροτήματος, μέσω της διαδραστικής και εκπαιδευτικής υπηρεσίας μουσικής Yousician και συγκεκριμένα ενός σεμιναρίου που διοργανώνει.

Οι Τζέιμς Χέτφιλντ και Κιρκ Χάμετ θα καθοδηγήσουν τους παίκτες σε συνολικά 10 μαθήματα εστιασμένα στην κιθάρα, συγκεκριμένα σε riff, lead και ρυθμό, πάντα φυσικά με βάση τα τραγούδια των Metallica.

Οι θαυμαστές που θα συμμετέχουν στο σεμινάριο θα μάθουν πώς να παίζουν τραγούδια όπως «Enter Sandman», «Nothing Else Matters», «One», «Fade to Black», «Master of Puppets», «From Whom the Bell Tolls», «Orion» κ.α.

Τα μαθήματα θα περιλαμβάνουν επίσης συνεντεύξεις με όλα τα μέλη των Metallica να συζητούν για τη διαδικασία δημιουργίας των τραγουδιών, τις τεχνικές στις πρόβες, τα τελετουργικά πριν από τις συναυλίες και πολλά άλλα.

Ο Χάντλεϊ Σπάνιελ, επικεφαλής συνεργασιών καλλιτεχνών στη Yousician, δήλωσε: «Τα μαθήματα Metallica x Yousician φέρνουν τους κιθαρίστες κοντά στους κορυφαίους μουσικούς που λατρεύουν. Οι θαυμαστές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς να παίζουν όπως οι Metallica απευθείας από τους Metallica!».

Οι Metallica αναφερόμενοι στο σεμινάριο εξήγησαν πως «ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις να παίζεις μουσική όπως εμείς είναι να παίζεις μαζί μας».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις