Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Μοίρασε εγκεφαλικά με το twerking και έχασε τη δουλειά της! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μοίρασε εγκεφαλικά με το twerking και έχασε τη δουλειά της! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην ανεργία οδήγησε την 24χρονη δασκάλα το εντυπωσιακό twerking της με μπικίνι ενώ διασκέδαζε στο Μεξικό. Το βίντεο με τον προκλητικό χορό της έκανε σε χρόνο dt τον γύρο του κόσμου, με αποτέλεσμα να χάσει τη δουλειά της μετά από 3 χρόνια.

Η νεαρή δασκάλα παρακινήθηκε από φίλους της να πάρει μέρος στον διαγωνισμό που διοργανώθηκε στην παραλία. Κέρδισε το βραβείο των 260 δολαρίων, αλλά οι εικόνες από τον χορό της στοίχισαν τη δουλειά. Η Clarissa κατηγόρησε τους πρώην εργοδότες της, καλώντας τους να συμβαδίσουν με τον 21ο αιώνα.

“Ήξερα ότι υπάρχουν κινητά τηλέφωνα αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα γινόταν viral. Δεν έκανα κάτι κακό. Πήρα μέρος σε έναν διαγωνισμό χορού. Κάτι τέτοιο δεν με καθορίζει ως άνθρωπο. Το έκανα στον ελεύθερο χρόνο μου και βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα. Δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβούνται. Δεν είμαι γυμνή. Δεν κάνω σεξ ούτε παίρνω ναρκωτικά. Δεν προσβάλω κανέναν”, δήλωσε η 24χρονη στη μεξικανική εφημερίδα Reforma.

Όταν επέστρεψε από το Μεξικό, συναντήθηκε με τη διευθύντρια του σχολείου Leticia Valle και έναν δικηγόρο που της πρότεινε να παραιτηθεί για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. “Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και πριν ακόμα γυρίσω γινόταν χαμός στα social media. Κάποιος με αναγνώρισε και αμέσως άρχισαν να δημοσιεύουν φωτογραφίες με τους μαθητές μου. Με αποκάλεσαν ανήθικη και με πόνεσε που ξεπέρασαν τα όρια γιατί δεν έκανα κάτι που σχετίζεται με τη δουλειά μου και οι μαθητές μου έπρεπε να μείνουν έξω από όλο αυτό. Δεν μου δόθηκε καμία άλλη επιλογή στο σχολείο από το να παραιτηθώ. Ένιωθα πως μου επιτίθενται και ήμουν κάτω από πίεση. Δεν ήξερα τι άλλο μπορούσα να κάνω από το να φύγω το συντομότερο δυνατό. Δεν είμαστε όλοι άγιοι και δεν μπορείς να κρίνεις έναν άνθρωπο και να αμφισβητήσεις τη φήμη του και τη δουλειά του από κάτι τέτοιο”.

Μετά το περιστατικό πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν την 24χρονη στα social media και μαζεύουν υπογραφές για να επιστρέψει στη δουλειά της. Μάλιστα πολλοί είναι και οι γονείς που αρνούνται να δεχτούν την παραίτησή της, τονίζοντα πως έκανε ό,τι κάνουν όλοι στις διακοπές τους. “Χόρευε με το μπικίνι της. Οι μαθητές τη λάτρευαν και στεναχωρήθηκαν πολύ που δεν θα είναι δασκάλα τους πλέον”.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε