Κόσμος

Moskva: Η Μόσχα κάνει λόγο για έναν νεκρό και 27 αγνοούμενους

Ένας ναύτης έχασε τη ζωή του και άλλοι 27 αγνοούνται, μετά τη βύθιση την περασμένη εβδομάδα του καταδρομικού Moskva, έγινε γνωστό από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, το οποίο παραδέχεται για πρώτη φορά απώλειες σε αυτό το ναυάγιο.

«Ένας στρατιωτικός σκοτώθηκε και άλλα 27 μέλη του πληρώματος αγνοούνται», ανακοίνωσε το υπουργείο, όπως μεταδίδουν τα πρακτορεία ειδήσεων Reuters και AFP, που επικαλούνται ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανέφερε επίσης πως 396 άνθρωποι που βρίσκονταν στο πλοίο διασώθηκαν.

Η Μόσχα λέει πως το Moskva, η ναυαρχίδα του στόλου της στη Μαύρη Θάλασσα, βυθίστηκε την περασμένη εβδομάδα, αφότου ξέσπασε πυρκαγιά προκαλώντας έκρηξη πυρομαχικών. Η Ουκρανία λέει ότι έπληξε το πλοίο με πύραυλο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζελένσκι: Συμφωνήσαμε με τις ΗΠΑ σε αρκετά έγγραφα για εγγυήσεις ασφαλείας και τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
Το Κίεβο έχει ζητήσει ισχυρές εγγυήσεις από τους συμμάχους για να αποτρέψουν μία ακόμη ρωσική εισβολή έπειτα από οποιαδήποτε ειρηνευτική συμφωνία
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι