Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

O. J. Simpson: Χαλαρώνοντας και πίνοντας μπύρες στον καναπέ πέρασε τις τελευταίες μέρες του

O. J. Simpson: Χαλαρώνοντας και πίνοντας μπύρες στον καναπέ πέρασε τις τελευταίες μέρες του
Reuters

Οι τελευταίες μέρες του OJ Simpson πέρασαν πίνοντας μπύρες στον καναπέ του στο σπίτι του στο Λας Βέγκας προτού υποτροπιάσει λόγω του καρκίνου μετά το Πάσχα των Καθολικών, όπου ζητούσε μόνο νερό και παρακολουθούσε γκολφ στην τηλεόραση.

Ο Simpson πέθανε σε ηλικία 76 ετών την Τετάρτη 10.04.2024 μετά από μάχη με τον καρκίνο του προστάτη. Η σορός του αποτεφρώθηκε σε ιδιωτική τελετή.

Ο κύριος ύποπτος για τις δολοφονίες της πρώην συζύγου του Νικόλ Μπράουν και του φίλου της Ρον Γκόλντμαν, ανάγκασε τους φίλους και την οικογένεια να υπογράψουν συμφωνίες προκειμένου να μην αποκαλύψουν όσα δουν όταν τον επισκεφτούν στο σπίτι τις τελευταίες εβδομάδες της ζώης του.

 

«Ήταν ξύπνιος, σε εγρήγορση και χαλαρός», θυμάται ο δικηγόρος του Malcom LaVergne.

«Ήταν στον καναπέ… έπινε μια μπύρα και έβλεπε τηλεόραση. Έτσι ήταν η τελευταία φορά. Συνήθως ήταν αυτός που με κράταγε ενήμερο για τις ειδήσεις…».

Περίπου μια εβδομάδα πριν, στις 5 Απριλίου, ένας γιατρός είπε ότι η κατάστασή του χειροτέρεψε. 

Την τελευταία φορά που τον επισκέφθηκε ο δικηγόρος του την περασμένη εβδομάδα, ο Simpson ήταν τόσο αδύναμος που μπορούσε μόνο να ζητήσει νερό και να δει ένα τουρνουά γκολφ στην τηλεόραση. 

Πηγή κοντά στην οικογένεια είπε στην DailyMail ότι εκείνη την εβδομάδα η υγεία του Simpson επιδεινώθηκε ραγδαία και μιλούσε ανοιχτά για τον καρκίνο στους φίλους του. 

«Τον είδα για τελευταία φορά πριν από δύο εβδομάδες και είχε ένα γκρι χρώμα. Έδειχνε πολύ άσχημα. Δεν μπορούσε να διασχίσει το δρόμο χωρίς βοήθεια και μπορούσες να δεις ότι ήταν πραγματικά άρρωστος» είπε πηγή στην Dailymail.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις