Κόσμος

Ο ΟΗΕ «αδειάζει» Νταβούτογλου για τις συνομιλίες

Η Άγκυρα επιχειρεί να διαμορφώσει δικό της σκηνικό στο Κυπριακό, επιβάλλοντας εξελίξεις που θα είναι στα μέτρα της.

Την ώρα που οι διαπραγματευτές συζητούσαν στη Λευκωσία χωρίς να πετύχουν συμφωνία για το περιεχόμενο της κοινής δήλωσης, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου, ανακοίνωνε από την Άγκυρα ότι η πρώτη συνάντηση Αναστασιάδη- Έρογλου, θα γίνει στις 4 Νοεμβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ NewsIt.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ «αδειάζει» την Γκάμπαρντ: «Κάνεις λάθος πως δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι το Ιράν κατασκευάζει πυρηνικό όπλο»
Ο Τραμπ αμφισβητεί τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών και τη διευθύντριά τους, ενώ η Γκάμπαρντ αναδίπλωσε με νέα δήλωση για τις πυρηνικές δυνατότητες του Ιράν
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
6
Και ο στρατάρχης Χαφτάρ της Λιβύης ενάντια στην Ελλάδα με καταγγελία για τα οικόπεδα νοτίως της Κρήτης
Τόσο η κυβέρνηση της Τρίπολης όσο πλέον και η κυβέρνηση της Βεγγάζης στη Λιβύη καταγγέλλουν την Ελλάδα για «παραβίαση δικαιωμάτων της Λιβύης στα οικόπεδα νοτίως της Κρήτης»
Χαλίφα Χαφτάρ 17