Κόσμος

O Ντόναλντ Τραμπ έθαψε την Ιβάνα σε γήπεδο γκολφ για «να έχει φοροελαφρύνσεις»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεν… έχει τον Θεό του ο Ντόναλντ Τραμπ. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έθαψε την άλλοτε σύζυγό του, Ιβάνα, σε γήπεδο γκολφ ιδιοκτησίας του στο Νιου Τζέρσεϊ. Ο λόγος, η ευνοϊκή φορολογική νομοθεσία σε μία τέτοια περίπτωση ταφής.

Εκπομπή του Daily Show κατηγόρησε τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας ότι επωφελήθηκε από τον φορολογικό νόμο του Νιου Τζέρσεϊ και έθαψε την πρώην σύζυγό του Ιβάνα Τραμπ σε δικό του γήπεδο γκολφ για τις φορολογικές ελαφρύνσεις.

https://twitter.com/EllenSweet17/status/1555193050099499010?s=20&t=IQyP3AmO7hJnQEUuo4oR5w

Ο παρουσιαστής του talk show Trevor Noah, μιλώντας στο The Daily Show, δεν μάσησε τα λόγια του για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ. Εκτός από τις αιχμές για πράξη που παραπέμπει σε φοροδιαφυγή, τη χαρακτήρισε και πολύ παράξενη. Και ποιος μπορεί να διαφωνήσει.

Παρακολουθήστε στο βίντεο την κριτική στον Τραμπ:

Ο φορολογικός κώδικας στο Νιου Τζέρσεϊ απαλλάσσει τη γη που χρησιμοποιείται ως νεκροταφείο από όλους τους φόρους και κάθε είδους οικονομικές επιβαρύνσεις.

Η κηδεία της πρώην κυρίας Τραμπ και μητέρας της Ιβάνκα, πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιουλίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Νετανιάχου διαψεύδει δημοσίευμα ότι η Αίγυπτος τον είχε προειδοποιήσει για τις επιθέσεις της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου
«Ψευδής κατηγορία που είχε διαψευστεί αλλά τώρα ανακυκλώνεται για να χειραγωγηθεί η κοινή γνώμη του Ισραήλ», τονίζεται από το γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου
«Πυρά» Λαβρόφ από ΟΗΕ: «Η Ευρώπη κάνει τα πάντα για να αποτρέψει τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις στην σύγκρουση Ρωσίας – Ουκρανίας»
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας κατά την ομιλία του στον ΟΗΕ, στην οποία δεσμεύτηκε ότι η χώρα του θα επιτύχει τους στόχους της όσον αφορά την Ουκρανία
Σεργκέι Λαβρόφ
8
Η «κρυφή» εγγονή του Πούτιν με το επώνυμο Ζελένσκι: Η 8χρονη Έλσα φέρει το επίθετο της μητέρας της και όχι του πατέρα της
Το κορίτσι, γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2017 και φέρεται να είναι παιδί της μικρότερης κόρης του Πούτιν, Κατερίνας Τιχόνοβα και του Ρώσου χορευτή μπαλέτου και σκηνοθέτη Ιγκόρ Ζελένσκι
Βλαντίμιρ Πούτιν