Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

O Τζο Μπάιντεν, o Εμανουέλ Μακρόν και τα 42 «cringe» δευτερόλεπτα της χειραψίας τους

O Τζο Μπάιντεν, o Εμανουέλ Μακρόν και τα 42 «cringe» δευτερόλεπτα της χειραψίας τους
Reuters

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έσφιξε το χέρι του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν. Το…. παράκανε όμως, αφού η χειραψία είχε διάρκεια 42 – άβολα για τον Γάλλο Πρόεδρο – δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια της τελετής υποδοχής στον Λευκό Οίκο την Πέμπτη.

Ο Εμμανουέλ Μακρόν και ο Τζο Μπάιντεν έκαναν την «αμήχανη χειραψία», αφού ο Μπάιντεν ολοκλήρωσε την εκφώνηση μιας σύντομης ομιλίας στην οποία συζήτησε τη σημασία της συμμαχίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Γαλλίας.

Ο Μπάιντεν πήρε το χέρι του Μακρόν και αγκαλιάστηκαν. Ο Γάλλος πρόεδρος προσπάθησε αρκετές φορές να πάρει το χέρι του, αλλά ο Τζο Μπάιντεν δεν τον… άφηνε.

Κάποια στιγμή ο Μπάιντεν κοίταξε το πλήθος και «πάγωσε», εξακολουθώντας να κρατά το χέρι του Μακρόν. Σύμφωνα με την DailyMail, δεν είναι σαφές αν ο Μπάιντεν κράτησε αυτή τη πόζα για τους φωτογράφους.

Το αμήχανο κοίταγμα των 5 δευτερολέπτων

Αυτή όμως δεν ήταν η μοναδική «αμήχανη» στιγμή μεταξύ των δύο Προέδρων από τη χθεσινή συνάντησή τους.

Ενώ στέκονταν και οι δύο στη σκηνή για τις κλασικές φωτογραφίες, κάποια στιγμή ο Μπάιντεν γύρισε προς τον Μακρόν και τον κοίταξε επί πέντε δευτερόλεπτα περίπου.

https://twitter.com/ClownWorld_/status/1598451841330999296?s=20&t=JhdJYt2dFOuPgsUVdgBV-w

Έπειτα, ο Αμερικανός πρόεδρος γύρισε τελείως και ετοιμαζόταν να φύγει, με τον πρόεδρο Μακρόν να του δείχνει μπροστά και να του λέει κάτι, κάνοντάς τον να γυρίσει πίσω ώστε να κοιτάξει ξανά τους φωτογράφους.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις