Κόσμος

Ομπάμα: Περισσότερες προσλήψεις για να αναπτυχθεί η οικονομία

Η δημιουργία θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα είναι "ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση", εκτίμηση ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν είναι ικανοποιημένος από το ρυθμό των προσλήψεων.

“Πρέπει να αναπτύξουμε ακόμη ταχύτερα την οικονομία και να φέρουμε περισσότερους ανθρώπους πίσω στην δουλειά”, είπε ο Ομπάμα μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στο Πόλαντ του Οχάιο, μετά τη δημοσιοποίηση, από το υπουργείο Εργασίας, των πιο πρόσφατων στοιχείων για την αγορά εργασίας.

Σύμφωνα με την έκθεση του υπουργείου, τον Ιούνιο οι θέσεις εργασίας σε όλους τους τομείς εκτός από τον αγροτικό αυξήθηκαν κατά 80.000, ωστόσο το ποσοστό των ανέργων παρέμεινε στο 8,2%.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Νετανιάχου δεν σταματάει τον πόλεμο και σχεδιάζει τον πλήρη έλεγχο της Γάζας: «Επιχειρήσεις ακόμη και σε περιοχές όπου κρατούνται όμηροι»
«Η απόφαση ελήφθη, το Ισραήλ προχωρά στην κατάληψη της Γάζας», αναφέρουν ανώτατοι αξιωματούχοι - Κόντρα ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας - Αβέβαιο το μέλλον των αμάχων
Μπέντζαμιν Νετανιάχου 2
Ο Τραμπ μπλοκάρει το μποϊκοτάζ σε ισραηλινές επιχειρήσεις: Απειλεί πολιτείες πως θα χάσουν κονδύλια για φυσικές καταστροφές
Η απόφαση αυτή στοχεύει το κίνημα Boycott, Divestment, Sanctions- BDS, μια εκστρατεία που έχει σχεδιαστεί για να ασκήσει οικονομική πίεση στο Ισραήλ προκειμένου να τερματίσει την κατοχή του στα εδάφη της Παλαιστίνης
Ντόναλντ Τραμπ