Κόσμος

Ryanair: Πολυήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις μέσα στον Ιούλιο – Αλαλούμ στα αεροδρόμια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα πληρώματα καμπίνας της Ryanair προγραμματίζουν απεργιακές κινητοποιήσεις για 12 ημέρες μέσα στον Ιούλιο. Αναμένονται σκηνές χάους στα αεροδρόμια, καθώς η φετινή τουριστική περίοδος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Με αίτημα καλύτερες συνθήκες εργασίας, τα πληρώματα καμπίνας της Ryanair που έχουν ως βάση τους την Ισπανία, προγραμματίζουν απεργιακές κινητοποιήσεις για 12 ημέρες μέσα στον Ιούλιο.

Η ανακοίνωση αυτή, καθιστά πιο πιθανό το ενδεχόμενο πρόκλησης συνθηκών χάους στα αεροδρόμια, καθώς η φετινή τουριστική περίοδος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Επίσης, η ανακοίνωση έγινε κατά την τελευταία ημέρα της απεργιακής κινητοποίησης των πληρωμάτων, που άρχισε την Πέμπτη (30.06.2022), οδηγώντας την Ryanair στην ακύρωση δέκα πτήσεων σήμερα στην Ισπανία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Axios: Σχέδια δολοφονίας Αμερικανών αξιωματούχων από το Ιράν – Το υπόμνημα που έλαβε ο Ρούμπιο από τις μυστικές υπηρεσίες
Σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους, οι συγκεκριμένες πληροφορίες αποτελούν έναν από τους λόγους για τους οποίους το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προχωρά στη μείωση του προσωπικού σε αρκετές αμερικανικές πρεσβείες στη Μέση Ανατολή
Ο Μάρκο Ρούμπιο
Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται για νέους βομβαρδισμούς στο Ιράν – Χωρίς διέξοδο παραμένει ο πόλεμος  
Ανάμεσα στις ενδείξεις είναι η ενίσχυση των αμερικανικών στρατιωτικών μέσων στην περιοχή, οι προειδοποιήσεις στους Αμερικανούς στην περιοχή, καθώς και η κατάσταση αυξημένης επαγρύπνησης
Majid Asgaripour