Κόσμος

Ryanair: Πολυήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις μέσα στον Ιούλιο – Αλαλούμ στα αεροδρόμια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα πληρώματα καμπίνας της Ryanair προγραμματίζουν απεργιακές κινητοποιήσεις για 12 ημέρες μέσα στον Ιούλιο. Αναμένονται σκηνές χάους στα αεροδρόμια, καθώς η φετινή τουριστική περίοδος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Με αίτημα καλύτερες συνθήκες εργασίας, τα πληρώματα καμπίνας της Ryanair που έχουν ως βάση τους την Ισπανία, προγραμματίζουν απεργιακές κινητοποιήσεις για 12 ημέρες μέσα στον Ιούλιο.

Η ανακοίνωση αυτή, καθιστά πιο πιθανό το ενδεχόμενο πρόκλησης συνθηκών χάους στα αεροδρόμια, καθώς η φετινή τουριστική περίοδος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Επίσης, η ανακοίνωση έγινε κατά την τελευταία ημέρα της απεργιακής κινητοποίησης των πληρωμάτων, που άρχισε την Πέμπτη (30.06.2022), οδηγώντας την Ryanair στην ακύρωση δέκα πτήσεων σήμερα στην Ισπανία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Γαλλία ξανά στις «φλόγες» από μαζικές διαδηλώσεις: Έφοδος στο δημαρχείο της Μασσαλίας – Επεισόδια, δακρυγόνα και συλλήψεις στο Παρίσι
Πάνω από 100 συλλήψεις στις 160 διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη Γαλλία - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τις εντάσεις
Reuters
Tο ξενοδοχείο «The Plaza» της Νέας Υόρκης κλείνει τις πόρτες του για 4 χρόνια - Αποκαθίσταται η εμβληματική του πρόσοψη
Είναι διάσημο για την εντυπωσιακή του είσοδο με το κόκκινο χαλί, τη γαλλική αναγεννησιακή αρχιτεκτονική του και τις εμφανίσεις του σε ταινίες όπως το «HOME ALONE 2» και το «Bride Wars»
The plaza
NYT: Τραμπ και Ζελένσκι στα πρόθυρα οριστικής ρήξης – Η στήριξη στον Πούτιν, η εξάρτηση στις ΗΠΑ και το μέλλον του πολέμου
Μέσα σε λίγες ημέρες ο Ντόναλντ Τραμπ γύρισε την πλάτη του στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ξεκίνησε να στηρίζει τον Βλαντιμίρ Πούτιν, εν μέσω επικρίσεων για την στάση του στον πόλεμο και τις τιμές στο ντίζελ
REUTERS 25