Κόσμος

Ryanair: Πολυήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις μέσα στον Ιούλιο – Αλαλούμ στα αεροδρόμια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα πληρώματα καμπίνας της Ryanair προγραμματίζουν απεργιακές κινητοποιήσεις για 12 ημέρες μέσα στον Ιούλιο. Αναμένονται σκηνές χάους στα αεροδρόμια, καθώς η φετινή τουριστική περίοδος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Με αίτημα καλύτερες συνθήκες εργασίας, τα πληρώματα καμπίνας της Ryanair που έχουν ως βάση τους την Ισπανία, προγραμματίζουν απεργιακές κινητοποιήσεις για 12 ημέρες μέσα στον Ιούλιο.

Η ανακοίνωση αυτή, καθιστά πιο πιθανό το ενδεχόμενο πρόκλησης συνθηκών χάους στα αεροδρόμια, καθώς η φετινή τουριστική περίοδος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Επίσης, η ανακοίνωση έγινε κατά την τελευταία ημέρα της απεργιακής κινητοποίησης των πληρωμάτων, που άρχισε την Πέμπτη (30.06.2022), οδηγώντας την Ryanair στην ακύρωση δέκα πτήσεων σήμερα στην Ισπανία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πιο δημοφιλή
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέο παραλήρημα Ερντογάν: Στην περιοχή μας η Ιστορία ξαναγράφεται – Σπάσαμε τη σκουριασμένη κλειδαριά του Βυζαντίου
«Ό,τι κι αν συμβεί, δεν θα γυρίσουμε πίσω, θα πάμε μέχρι το τέλος» διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας σε ομιλία του για την 955η επέτειο της Μάχης του Μαντζικέρτ κατά των Βυζαντινών
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
5