Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Σάλος στο φεστιβάλ των Καννών με νέα ληστεία – “Πλήρωσε τα σπασμένα” ο Κιάνου Ριβς

Σάλος στο φεστιβάλ των Καννών με νέα ληστεία  – “Πλήρωσε τα σπασμένα” ο Κιάνου Ριβς

Ακόμα μία ληστεία ήρθε να επισκιάσει το 66ο φεστιβάλ των Καννών, καθώς μετά την κλοπή κοσμημάτων αξίας περίπου ενός εκατομμυρίου δολαρίων, έκαναν… φτερά από άλλο ξενοδοχείο οι βαλίτσες που ανήκαν στον Κινέζο Ζανγκ Κιανγκ.

Πρόκειται για ένα σημαντικό στέλεχος της κινεζικής κινηματογραφικής εταιρείας “China Film Group”, που εξοργίστηκε με τη ληστεία και ακύρωσε τη συνέντευξη Τύπου που θα έδινε με τον Κιάνου Ριβς, σχετικά με την ταινία που ο Αμερικανός ηθοποιός θα σκηνοθετούσε στην Κίνα. Μάλιστα, δήλωσε πως “δεν αξίζει να μιλά κανείς για το φεστιβάλ των Καννών”.
 
Παράλληλα, μια απρόσμενη έκπληξη παρουσίασε το 66ο φεστιβάλ των Κανών, με την προβολή της ταινίας «Ο χορός της πραγματικότητας», του 84χρονου Χιλιανού σκηνοθέτη Αλεχάντρο Τζιοντορόφσκι. Ένα είδος αυτοβιογραφικής ταινίας, με τον σκηνοθέτη να επιστρέφει στην πόλη όπου γεννήθηκε για να στήσει ένα είδος καρναβαλιού, με όμορφες, εκπληκτικές, σουρεαλιστικές εικόνες, που μοιάζουν να βγήκαν από τις ταινίες του Φελίνι.

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης (γνωστός για τις θρυλικές σήμερα ταινίες του, El Topo και Santa Sangre) εμφανίζεται στην ταινία και τη σχολιάζει, ενώ οι τρεις γιοι του ερμηνεύουν διάφορα πρόσωπα (από τον ίδιο τον Τζιοντορόφσκι στα νεανικά του χρόνια μέχρι τον πατέρα του σκηνοθέτη). Παρά τη μεγάλη της διάρκεια (κρατάει περισσότερο από δυο ώρες), η ταινία, χάρη στη μαγεία και τα ευρήματά της, παρακολουθείται με μεγάλη απόλαυση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ληστεία μαμούθ στις Κάννες! Μόνο τον Χρυσό Φοίνικα δεν έκλεψαν

Τι φόρεσαν οι celebrities στις Kάννες;

E. Longoria: Πήγε στις Κάννες χωρίς εσώρουχο! Το αποκαλυπτικό ατύχημα την ώρα που ανέβηκε τη σκάλα!

Ποια διάσημη ηθοποιός έκανε αυτήν τη σέξυ εμφάνιση στις Κάννες! Φωτογραφίες

Η στιγμή των πυροβολισμών στις Κάννες! Άγνωστος απείλησε με πιστόλι τον Christoph Waltz – Σκηνές αλλοφροσύνης (VIDEO)

Πυροβολισμοί στις Κάννες! Από θαύμα σώθηκαν οι ηθοποιοί! Δες φωτογραφίες!

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε