Κόσμος

Sean Penn: Εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και έφυγε με τα πόδια από την Ουκρανία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το δρόμο που τράβηξαν χιλιάδες πρόσφυγες για να γλιτώσουν από τον πόλεμο στην Ουκρανία ακολούθησε και ο ηθοποιός Σον Πεν, o οποίος είχε βρεθεί πριν λίγες μέρες στην χώρα που δέχεται σφοδρή επίθεση από τη Ρωσία.

Συγκεκριμένα, ο Σον Πεν βρέθηκε κατά την έναρξη της επίθεσης της Ρωσίας στην Ουκρανία για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ, ενώ συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι. 

Το βράδυ της Δευτέρας ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία του στο Twitter, όπου κρατά τη βαλίτσα του, ενώ στο φόντο διακρίνεται η ουρά αυτοκινήτων Ουκρανών που προσπαθούν να φύγουν από τη χώρα.

Στην ανάρτησή του γράφει: «Εγώ και δύο συνάδελφοι περπατήσαμε χιλιόμετρα μέχρι τα πολωνικά σύνορα αφού εγκαταλείψαμε το αμάξι στην άκρη του δρόμου. Σχεδόν όλα τα αμάξια σε αυτή τη φωτογραφία μεταφέρουν μόνο γυναίκες και παιδιά, τα περισσότερα χωρίς κάποιο ίχνος αποσκευής και το μόνο που τους έχει απομείνει είναι το αμάξι τους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σκάνδαλο στην JP Morgan: Στέλεχος κατηγορεί συνάδελφό του για σεξουαλική παρενόχληση – Στην αντεπίθεση η 37χρονη, «μου κατέστρεψε τη ζωή»
Η Λόρνα Χαϊντίνι κατηγορεί τον Τσιράγιου Ράνα ότι επινόησε τις κατηγορίες κατά τις οποίες τον έκανε «σκλάβο του σεξ» παρενοχλώντας, κακοποιώντας και ναρκώνοντάς τον
JP Morgan
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ απαγόρευσε τη μεταφορά του ουρανίου εκτός Ιράν σε περίπτωση συμφωνίας με τις ΗΠΑ
Βέβαια Ισραηλινοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε το Ισραήλ ότι το απόθεμα ουρανίου υψηλού εμπλουτισμού του Ιράν, θα αποσταλεί εκτός Ιράν
Μοτζτάμπα Χαμενεί