Κόσμος

Steven Tyler: Και δεύτερη καταγγελία σε βάρος του για σεξουαλική επίθεση

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αντιμέτωπος με δεύτερη καταγγελία για σεξουαλική επίθεση βρίσκεται ο τραγουδιστής των “Aerosmith”, Steven Tyler (Στίβεν Τάιλερ). 

Αυτή τη φορά η καταγγελία σε βάρος του Steven Tyler (Στίβεν Τάιλερ) ήρθε από το πρώην μοντέλο, Jeanne Bellino, που ισχυρίστηκε ότι της επιτέθηκε το 1975, όταν ήταν 17 ετών, σύμφωνα με μήνυση που κατατέθηκε στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023.

Η Jeanne Bellino αναφέρει στη μήνυση της ότι γνώρισε τον Steven Tyler το καλοκαίρι του 1975, στη Νέα Υόρκη, όταν ήταν 17 ετών και εκείνος περίπου 27 ετών. Σύμφωνα πάντα με την ίδια, της επιτέθηκε σεξουαλικά δύο φορές τη μοναδική ημέρα που είχαν συναντηθεί.

Όπως ισχυρίστηκε το πρώην μοντέλο, ένας φίλος της είχε κανονίσει να συναντηθούν με τους “Aerosmith” στο ξενοδοχείο Warwick, ύστερα από μια επίδειξη μόδας, στην οποία εργαζόταν η Bellino στο Μανχάταν. Αφού η Bellino και η φίλη της συνάντησαν τον Steven Tyler και διάφορα άλλα άτομα, μέλη της συνοδείας του, περπάτησαν όλοι μαζί στη Sixth Avenue. Ενώ περπατούσαν, η Bellino ισχυρίζεται ότι έκανε στον Tyler μια ερώτηση σχετικά με έναν στίχο τραγουδιού, που τον απογοήτευσε, με αποτέλεσμα να την αναγκάσει να μπει σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο.

“Ο τραγουδιστής έχωσε τη γλώσσα του στο στόμα της και έβαλε τα χέρια του στο σώμα της, στα στήθη της, στους γλουτούς της και στα γεννητικά της όργανα, ενώ της έβγαλε και κάποια ρούχα», υποστηρίζει η ίδια στην αγωγή της. «Άλλοι στέκονταν έξω από τον τηλεφωνικό θάλαμο γελώντας και καθώς οι περαστικοί παρακολουθούσαν και ήταν μάρτυρες, κανείς από την παρέα δεν επενέβη”.

Η Bellino ισχυρίζεται επίσης, στην αγωγή ότι “το μόριο του Tyler ήταν σε στύση και ήταν εμφανές σε αυτήν, καθώς το έτριβε πάνω της, δεν φορούσε εσώρουχο και φορούσε λεπτό παντελόνι”. Τελικά, αναφέρει η αγωγή, απελευθερώθηκε και έφυγε από τον τηλεφωνικό θάλαμο, αφού σήκωσε το γόνατό της και τράβηξε τα μαλλιά του Tyler. Φέρεται να έφυγε τρέχοντας από τον τηλεφωνικό θάλαμο “σε κατάσταση σοκ και φόβου”.

“Οι σύντροφοι του Tyler και τα μέλη της συνοδείας παρακολουθούσαν, γελούσαν και δεν έκαναν τίποτα για να παρέμβουν”, αναφέρει η αγωγή. Σύμφωνα με την αγωγή, η παρέα επέστρεψε στο ξενοδοχείο Warwick, όπου και πάλι κοντά στο μπαρ του ξενοδοχείου, ο Tyler φέρεται να φίλησε με τη βία την Bellino και να τρίφτηκε πάνω της. Και πάλι, σύμφωνα με την αγωγή, η Bellino αντιστάθηκε.

Από το καταγγελλόμενο περιστατικό, η Bellino “έχει υποστεί σωματική και ψυχολογική βλάβη”, σύμφωνα με την αγωγή. Επιπλέον, ίδια νοσηλεύτηκε και έλαβε φαρμακευτική αγωγή ως αποτέλεσμα του περιστατικού και εξακολουθεί να χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή “για να αντιμετωπίσει τη σεξουαλική επίθεση”. Επίσης, σύμφωνα με τα έγγραφα, “έχει υποστεί μακροχρόνιες σωματικές βλάβες που σχετίζονται με το τραύμα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ διαπράττει «εξόντωση» στη Δυτική Όχθη και συνεχιζόμενη γενοκτονία στη Γάζα, λένε ερευνητές του ΟΗΕ 
Νέα έκθεση της Ανεξάρτητης Διεθνούς Επιτροπής Έρευνας μιλά για κρατική πολιτική συντονισμένης βίας κατά αμάχων. Το Ισραήλ αναφέρεται σε «εκστρατεία παραπληροφόρησης»
Γάζα, ισραηλινή επίθεση
Μακρόν: Ανεπαρκή τα μέτρα στις διαδηλώσεις της 17ης Οκτωβρίου – Επικίνδυνη η 5η Νοεμβρίου, προειδοποίησε
Αναφορικά με τα μέτρα το Σάββατο (24.10.2026) ο Γάλλος πρόεδρος είπε ότι «η τάξη διατηρήθηκε» και ότι «η οργάνωση και η διορατικότητα» προστάτευσαν τους ανθρώπους και εγγυήθηκαν το δικαίωμα στη διαμαρτυρία
Ο Μακρόν στη Μασσαλία
Parcoursup, 28 μαθητές ανά τάξη και πανεπιστήμια: Τα 5 μέτρα του Σεμπαστιάν Λεκορνί για να κατευνάσει την οργή των μαθητών στη Γαλλία μετά τις διαδηλώσεις
Εκπρόσωποι των μαθητικών και φοιτητικών συνδικαλιστικών οργανώσεων συναντώνται το απόγευμα με τον Γάλλο πρωθυπουργό Λεκορνί στο Ματινιόν
Επεισόδια στη Γαλλία