Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Στο νοσοκομείο ο Χάρισον Φορντ

Στο νοσοκομείο ο Χάρισον Φορντ

Με ελικόπτερο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Λονδίνου ο πασίγνωστος ηθοποιός Χάρισον Φορντ, που τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας Star Wars!

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Πολέμου των Άστρων: Επεισόδιο 7″ που γίνονται κοντά στο Λονδίνο, ο 71χρονος Φορντ χτύπησε τον αστράγαλό του και μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο του Λονδίνου.

Η κατάστασή του πάντως δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

«Μας ενημέρωσαν μετά τις 5:00 μ.μ. τοπική ώρα (19:00 ώρα Ελλάδας) για έναν άνδρα 71 ετών που τραυματίστηκε όταν χτύπησε σε μια πόρτα γκαράζ» είπε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας. «Ο άντρας αυτός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τζον Ράντκλιφ με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή του», πρόσθεσε.

Ο εκπρόσωπος της Disney, εταιρείας παραγωγής της ταινίας σε ανακοίνωσή του είπε ότι ο ηθοποιός «είναι στο νοσοκομείο και τα γυρίσματα της ταινίας θα συνεχιστούν αφού ανακάμψει» αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες για τον τραυματισμό του Χάρισον Φόρντ.

Τα γυρίσματα του έβδομου επεισοδίου του “Star Wars” ξεκίνησαν τον Μάιο, σε σκηνοθεσία του Τζεϊ Τζεϊ Άμπραμς. Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου του 2015.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ταγματάρχης Χάρισον Φορντ!

Δείτε τον πόλεμο των άστρων όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!

TAR WARS XXX: Τώρα και σε παρωδία πορνό!

«Ζωντανεύει» το Star Wars; Βρήκαν πλανήτη με δυο ήλιους! Video

Πώς να είναι σήμερα η… Princess Leia από το “Star Wars”;

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε