Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Τεμάχισε τον πατέρα του, τον έβαλε σε κουτιά και τα έκανε βάση τηλεόρασης

Τεμάχισε τον πατέρα του, τον έβαλε σε κουτιά και τα έκανε βάση τηλεόρασης

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία με 25χρονο να τεμαχίζει τον πατέρα του, να τοποθετεί τα διαμελισμένα μέρη του σώματός του σε κουτιά και να τα χρησιμοποιεί σαν έπιπλο τηλεόρασης.

Ο Nathan Robinson χρησιμοποίησε για το φρικτό έγκλημά του ένα μαχαίρι Stanley, ένα σιδηροπρίονο και ένα πριόνι για να τεμαχίσει τον 48χρονο πατέρα του στο διαμέρισμα όπου διέμεναν στο Dorset.

Το αποτρόπαιο έγκλημα έλαβε χώρα στις 16 Μαΐου του 2013 και ο νεαρός αρνείται την κατηγορία της δολοφονίας, αλλά αποδέχεται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας λόγω μειωμένης ευθύνης.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, από μια διαμάχη για χρήματα, με έναν γείτονα που ζούσε στον κάτω όροφο να αναφέρει πως το απόγευμα εκείνης της ημέρας είχε παρατηρήσει ένα ροζ υγρό να στάζει από την οροφή του μπάνιου του.

Ο εισαγγελέας ανέφερε ότι επρόκειτο για αραιωμένο αίμα, καθώς ο νεαρός είχε καθαρίσει τον τόπο του εγκλήματος με συσκευή ατμού που αγόρασε στη συνέχεια.

Επισήμανε ακόμα πως επιχείρησε να κρύψει τη δολοφονία, δημιουργώντας μια λίστα με πράγματα που έπρεπε να κάνει, μεταξύ των οποίων η πληρωμή του ενοικίου για το διαμέρισμα.

Αυτό ήταν και το πρώτο πράγμα που έκανε μετά τη στυγερή δολοφονία, ενώ έστελνε μηνύματα από το κινητό του τηλέφωνο σε μια προσπάθεια να δείχνει πως είναι ακόμα ζωντανός.

“Περιμένεις από εμένα να σε χρηματοδοτώ για το υπόλοιπο της ζωής μου;” φέρεται να είπε το θύμα και όταν ο γείτονας πήγε για να δει από που προέρχεται το ροζ υγρό, ο νεαρός φαινόταν πολύ ήρεμος.

Το πτώμα βρέθηκε ένα μήνα αργότερα όταν ο συνεργάτης του άτυχου οδηγού ταξί Glenys Molyneaux ανέφερε στην αστυνομία την εξαφάνισή του.

“Η αστυνομία πήγε στο διαμέρισμα όπου υπήρχε έντονη δυσοσμία και μύγες. Μπήκαν και βρήκαν τα διαμελισμένα μέλη του προσεκτικά τοποθετημένα σε πλαστικά κουτιά μαζί με ρούχα.

Το κεφάλι του εντοπίστηκε μέσα σε ένα άλλο κουτί που είχε τοποθετήσει σε ένα ντουλάπι στο υπνοδωμάτιο.

“Αυτό είναι αστείο;” είπε ο νεαρός όταν συνελήφθη αργότερα στο σπίτι της μητέρας του στο Μπέρμιγχαμ.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε