Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

TikToker ανέβασε βίντεο που χόρευε και δίπλα ήταν το άρρωστο νεογέννητο μωράκι της

TikToker ανέβασε βίντεο που χόρευε και δίπλα ήταν το άρρωστο νεογέννητο μωράκι της

Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από το Tik Tok που δείχνει μια νεαρή κοπέλα να χορεύει δίπλα στο άρρωστο νεογέννητο μωράκι της στο νοσοκομείο. Το χορευτικό κλιπ έγινε αμέσως viral αλλά κατέβηκε μετά τις έντονες αντιδράσεις χρηστών. 

Η Whitney Leavitt από την Τζόρτζια των ΗΠΑ, σύμφωνα με την Daily Mail, έφερε στον κόσμο τον μικρό Λίαμ στις 5 Δεκεμβρίου. Μετά από μόλις δυο εβδομάδες, το νεογέννητο μωράκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με χαμηλά επίπεδα οξυγόνου. 

Ο μικρός Λίαμ, όπως έδειξαν οι εξετάσεις, είχε προσβληθεί από αναπνευστικό συγκυτιακό ιό (Respiratory Syncytial Virus, RSV), μια σχετικά συνήθη ασθένεια για παιδιά μικρής ηλικίας. Μία μέρα αργότερα όμως διαγνώστηκε με βακτηριακή πνευμονία.

Και ενώ το νεογέννητο παιδάκι ήταν στο νοσοκομείο, η μητέρα του – που έχει έχει πάνω από 475.000 followers στο TikTok – αποφάσισε να εκτονωθεί χορεύοντας και ανεβάζοντας βιντεάκια στα social media. H Whitney Leavitt έκανε λοιπόν μια ανάρτηση στο Tik Tok όπου χορεύει δίπλα στον άρρωστο Λίαμ και εξηγεί με λεζάντες… την διάγνωσή του. 

Δείτε το βίντεο:

«Φέραμε εδώ τον μικρούλη Λι λόγω χαμηλού οξυγόνου. Βγήκε θετικός στον RSV. Περιμένουμε να αναπνεύσει καλύτερα μόνος του», αναφέρεται στο βίντεο με τον χορό της μαμάς του νεογέννητου παιδιού. Το βίντεο έγινε viral αλλά αφαιρέθηκε λόγω των έντονων αντιδράσεων που προκάλεσε. 

Μετά την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το βίντεο της Whitney Leavitt, η influencer έκανε μια τελείως διαφορετική ανάρτηση. Σε νέο βίντεο εμφανίζεται ταλαιπωρημένη και εμφανώς στενοχωρημένη, ενώ εξηγεί ότι το χορευτικό κλιπ ήταν απλώς μια απόπειρα να φανεί θετική σε εκείνη τη δύσκολη στιγμή.

«Κατανοώ ότι ορισμένοι άνθρωποι νευρίασαν με το βίντεό μου. Ήθελα απλά να ξεκαθαρίσω ότι απλώς προσπαθούσα να είμαι θετική», εμφανίζεται να λέει στο βίντεο η νεαρή μαμά, ξεσπώντας σε κλάμματα. «Είναι σημαντικό να μην βγάζετε συμπεράσματα για το τι περνάει κάποιος. Κατέβασα το βίντεο επειδή τώρα αντιλαμβάνομαι πώς μπορεί κανείς να σχηματίσει τη λάθος ιδέα. Ειλικρινά, απλώς προσπαθούσα να παραμείνω αισιόδοξη μέσα σε αυτήν την κατάσταση. Θέλω να ευχαριστήσω όσους επικοινώνησαν με εμένα με εμένα και με τους δικούς μου για να μας στηρίξουν. Το εκτιμώ πολύ» αναφέρει η influencer.

Δείτε το βίντεο:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις