Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Το φάντασμα της Jennifer στοιχειώνει το πανδοχείο όπου πέθανε! [vid]

Το φάντασμα της Jennifer στοιχειώνει το πανδοχείο όπου πέθανε! [vid]

Οι κυνηγοί φαντασμάτων κατάφεραν τελικά, όπως ισχυρίζονται, να καταγράψουν το φάντασμα ενός κοριτσιού που στοιχειώνει ιστορικό πανδοχείο όπου πέθανε στα τέλη του 1.800.

Στο βίντεο φαίνεται να μετακινούν την κάμερα σε έναν από τους χώρους του πανδοχείου όταν ξαφνικά εμφανίζεται μια μαύρη φιγούρα να περπατά πριν τελικά εξαφανιστεί. Οι GSI Family κατέγραψαν τις εικόνες αφού πέρασαν μια νύχτα στο Fox Inn, μια παμπ 300 ετών στο Guisborough, στο Cleveland. Ο Neil Cook παρατήρησε τη μαύρη φιγούρα λίγες μέρες αργότερα και πιστεύει ότι είναι το φάντασμα της Jennifer που πέθανε στα 7 της σε τραγικό δυστύχημα έξω από την παμπ στα τέλη του 1800.

“Πιστεύω ότι αυτό που είδαμε ήταν το πνεύμα της Jennifer. Μερικές φορές ένα πνεύμα θέλει να φανεί και να πει την ιστορία του επειδή έχουν κολλήσει στη γη. Η παραφυσική έρευνα αποτελεί μάθημα ιστορίας και νομίζω ότι η Jennifer ήθελε απλά να πούμε την ιστορία της.

Αφού ακούσω την ιστορία ενός πνεύματος προσπαθώ πάντα να τους πω ότι δεν χρειάζεται να βρίσκονται εδώ, πως τώρα έγινε γνωστή η ιστορία τους και μπορούν να κατευθυνθούν σε ένα καλύτερο μέρος”.

Ο Neil Cook και η ομάδα του GSI Family πήγαν πρώτη φορά στο The Fox Inn τον περασμένο Ιούνιο. Τους φώναξε ο ιδιοκτήτης Michael Crane να εξετάσουν τον χώρο μετά από παράπονα θαμώνων για ανεξήγητη δραστηριότητα και αισθήματα θλίψης σε ένα από τα δωμάτια.

Στα σκαλιά έξω από το δωμάτιο του ιστορικού πανδοχείου που χτίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1700 ο Neil αισθάνθηκε την Jennifer, με την ομάδα του να τοποθετεί εξελιγμένα μηχανήματα καταγραφής σε όλους τους χώρους. Ενώ συζητούσαν στο μπαρ για τη μητέρα της Margaret και την Jennifer, τα μηχανήματα κατέγραψαν τη φωνή της Jennifer να φωνάζει “μητέρα”.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε