Κόσμος

Tραυματίστηκε σε τροχαίο στην Αίγυπτο καθ’ οδόν για τη Γάζα η εκτελεστική διευθύντρια της UNICEF

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η εκτελεστική διευθύντρια της UNICEF, Κάθριν Ράσελ, τραυματίστηκε χθες Τρίτη (14.11.2023) σε τροχαίο ατύχημα στην Αίγυπτο, ενώ κατευθυνόταν προς τη Λωρίδα της Γάζας και αναγκάστηκε να αναβάλει την επίσκεψή της στο Ισραήλ, λόγω του τραυματισμού της, ανέφερε σήμερα ένας εκπρόσωπος του Ταμείου των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά.

«Ενώ κατευθυνόταν στη Ράφα, πιστεύουμε ότι το αυτοκίνητο έπεσε ή προσπάθησε να αποφύγει μια μεγάλη λακκούβα, με αποτέλεσμα να πέσει σε ένα βαθύ χαντάκι και να ανατραπεί», είπε ο Κέρτις Κούπερ για τον τραυματισμό σε τροχαίο στην Αίγυπτο της εκτελεστικής διευθύντριας της UNICEF, που όδευε στη Γάζα.

Τα τραύματα που υπέστη η Κάθριν Ράσελ «δεν θεωρούνται σοβαρά», ωστόσο έχει αρκετούς μώλωπες και αισθάνεται δυσφορία, πρόσθεσε ο Κούπερ για το τροχαίο.

Η εκτελεστική διευθύντρια της UNICEF, Κάθριν Ράσελ, συνέχισε το ταξίδι της στη Γάζα αλλά στη συνέχεια οι γιατροί έκριναν ότι χρειαζόταν περισσότερη φροντίδα και για αυτό ανέβαλε την περιοδεία της στην περιοχή.

Στο Ισραήλ η Ράσελ σκόπευε να συναντηθεί με οικογένειες τα παιδιά των οποίων έχουν απαχθεί από τη Χαμάς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ιταλία: 500 επιπλέον στρατιώτες στο Μιλάνο αλλά χωρίς διευρυμένες δικαιοδοσίες – Βιομετρική αναγνώριση με AI για διαδηλωτές με καλυμμένο πρόσωπο
Η προληπτική προσαγωγή στο αστυνομικό τμήμα πριν από τις διαδηλώσεις θα μπορεί να επεκταθεί σε ανηλίκους αλλά και «σε όποιον έχει δημιουργήσει προβλήματα στη δημόσια ασφάλεια, σε χώρους μεγάλης προσέλευσης»
REUTERS
Ιράν: «Δεν θα φύγει ούτε γραμμάριο εμπλουτισμένου ουρανίου από τη χώρα» – Οι όροι για διάλογο με τις ΗΠΑ
Οι ΗΠΑ ζητούν την άμεση απομάκρυνση των αποθεμάτων , ενώ η Τεχεράνη επιμένει ότι οποιαδήποτε διαδικασία μείωσης του εμπλουτισμού πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός της χώρας
Ιράν
Συνελήφθησαν ξανά οι δύο ύποπτοι για το περιστατικό στο Φέρφορντ στη Βρετανία για βοήθεια στις ιρανικές μυστικές υπηρεσίες
Η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί για τρία ύποπτα οχήματα κοντά στην αμερικανική αεροπορική βάση την 27η Σεπτεμβρίου - στη συνέχεια κηρύχθηκε σοβαρό περιστατικό και δεκάδες σπίτια εκκενώθηκαν
REUTERS