Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Tyler the Creator – Marc Jacobs: Δεν ενοχλούνται από τους βανδαλισμούς των καταστημάτων τους

Tyler the Creator – Marc Jacobs: Δεν ενοχλούνται από τους βανδαλισμούς των καταστημάτων τους
ΑΠΕ ΜΠΕ

Ο σχεδιαστής μόδας, Μαρκ Τζέικομπς (Marc Jacobs) και ο ράπερ Tyler, the Creator δεν ενοχλήθηκαν από τους βανδαλισμούς των καταστημάτων τους στο Λος Άντζελες από διαδηλωτές, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεάπολη.

Ο Μαρκ Τζέικομπς έκανε μία ισχυρή πολιτική δήλωση με την ανάρτηση μιας εικόνας από τη μπουτίκ του στο Λος Άντζελες, όπου οι διαδηλωτές έσβησαν το όνομά του και έγραψαν εκείνα των Σάντρα Μπλαντ και Τζορτζ Φλόιντ.

«Μια ζωή δεν μπορεί να αντικατασταθεί. Οι ζωές των μαύρων έχουν σημασία» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram του brand του ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας. Λίγο αργότερα έκανε αναδημοσίευση της εικόνας και στον προσωπικό του λογαριασμό και ανάρτησε ακόμα μία φωτογραφία με ένα πιο ξεκάθαρο μήνυμα.

«Ποτέ μην τους αφήσετε να σας πείσουν ότι ένα σπασμένο τζάμι ή περιουσία είναι βία. Η πείνα είναι βία. Το να μην έχεις σπίτι είναι βία. Ο πόλεμος είναι βία. Το να ρίχνεις βόμβες σε ανθρώπους είναι βία. Ο ρατσισμός είναι βία. Η ανωτερότητα της λευκής φυλής είναι βία. Το να μην έχεις ιατροφαρμακευτική περίθαλψη είναι βία. Το να μολύνεις το νερό για το κέρδος είναι βία. Οι περιουσίες μπορούν να αντικατασταθούν, οι ανθρώπινες ζωές όχι» σημειώνει.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις