Κόσμος

WSJ: Συνάντηση Ρωσίας – Ουκρανίας με τη συμμετοχή Μάρκο Ρούμπιο μέσα στον Ιούνιο στο Βατικανό

Πολλοί Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν εκφράσει την προσδοκία να μπορέσει να προκύψει από την συγκεκριμένη συνάντηση μια άνευ όρων κατάπαυση του πυρός
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο νέος Πάπας, ο Πάπας Λέοντας ο 14ος «σηκώνει μανίκια» και αναλαμβάνει δράση για την επίτευξη ειρήνης στην Ουκρανία, ειδικά μετά την άκαρπη συνομιλία Τραμπ και Πούτιν.

Έτσι η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal αναφέρει πως μια νέα συνάντηση έπεται για το ζήτημα της Ουκρανίας είναι πιθανό να οργανωθεί στα μέσα Ιουνίου στο Βατικανό.

Όπως γράφει η εφημερίδα, στην συνάντηση ενδέχεται να πάρει μέρος και αμερικανική αντιπροσωπεία υπό τον υπουργό Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο και τον ειδικό απεσταλμένο του προέδρου Τραμπ για την Ουκρανία Κιθ Κέλογκ.

Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει, τέλος, ότι πολλοί Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν εκφράσει την προσδοκία να μπορέσει να προκύψει από την συγκεκριμένη συνάντηση μια άνευ όρων κατάπαυση του πυρός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ για την ανάρρωση της Κέιτ Μίντλετον από τον καρκίνο: «Η οικογένειά μας δεν θα άντεχε χωρίς εκείνη»
«Έχει περάσει τόσα πολλά, ιδιαίτερα τα τελευταία δύο χρόνια. Και ναι, ανυπομονούσε πολύ για αυτό το ταξίδι στην Ιταλία. Γι' αυτό χαίρομαι πραγματικά που όλα πήγαν τόσο καλά»
Χαμογελαστοί η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ
Στο Ιράν διαπραγματευτές του Κατάρ για τον τερματισμό του πολέμου – Καθ’ οδόν ο αρχηγός του στρατού του Πακιστάν
Τεχεράνη και Ουάσινγκτον δεν έχουν ακόμα εγκρίνει το «προσχέδιο» ειρηνευτικής συμφωνίας 9 σηείων που δημοσίευσε νωρίτερα το πρακτορείο Al-Arabiya
Ιρανικοί πύραυλοι
Ανανεώθηκε πριν 35 λεπτά