Κυριακή, 25 Φεβ.
18oC Αθήνα

Wagner: Πρώτη δήλωση Πούτιν μετά το τέλος της ανταρσίας Πριγκόζιν

Wagner: Πρώτη δήλωση Πούτιν μετά το τέλος της ανταρσίας Πριγκόζιν

Η επόμενη μέρα της ανταρσίας της Wagner στη Ρωσία βρίσκει τον Βλαντιμίρ Πούτιν να βρίσκεται σε συνεχείς επαφές. 

Όπως μεταδίδει το Reuters, «o Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ότι βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το υπουργείο Άμυνας και ότι η χώρα εξακολουθεί να έχει σιγουριά για την υλοποίηση των σχεδίων της που σχετίζονται με την “ειδική στρατιωτική επιχείρηση” στην Ουκρανία».

Ο Πούτιν επανέλαβε ότι είναι αφοσιωμένος στον πόλεμο στην Ουκρανία, χρησιμοποιώντας μάλιστα τον όρο «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» που έχει υιοθετήσει το Κρεμλίνο. Όπως είπε, είναι η κορυφαία προτεραιότητά του και ότι η μέρα του στην προεδρία αρχίζει με τη στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία και τελειώνει με αυτήν. «Κοιμάμαι και ξυπνάω» έχοντας την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» ως προτεραιότητα.

 

Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα λάβει μέρος σε μία συνεδρίαση του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, όπως μετέδωσε σήμερα η κρατική τηλεόραση.

Η αναφορά έγινε από το τηλεοπτικό κανάλι Rossiya 1 στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Vesti, χωρίς να διευκρινιστεί, αν η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Παρασκευή ή αν θα μεταφερθεί σε άλλη ημέρα, για να πραγματοποιηθεί πιο σύντομα.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις