Κόσμος

Χομς: Οι αντάρτες ζητούν “εγγυήσεις” για να αφήσουν τους αμάχους να φύγουν από την πόλη

Οι αντάρτες στις συνοικίες που πολιορκεί ο συριακός στρατός στη Χομς ζήτησαν σήμερα «εγγυήσεις» για να επιτρέψουν στους αμάχους να φύγουν από την πόλη, όπως προβλέπει η συμφωνία που επιτεύχθηκε στη Γενεύη προς αυτό ανάμεσα στις αντίπαλες πλευρές, κυρίως ότι δεν θα συλληφθούν από το καθεστώς.

«Απαιτούμε σημαντικές ποσότητες τροφίμων και ιατροφαρμακευτικού υλικού και την εγγύηση ότι οι γυναίκες, τα παιδιά και οι τραυματίες που θα απομακρυνθούν από τις πολιορκημένες ζώνες των ανταρτών στη Χομς δεν θα συλληφθούν», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Αμπού Ράμι, εκπρόσωπος της Γενικής Επιτροπής της Συριακής Επανάστασης στη Χομς, ενός δικτύου των ανταρτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νεκρός έφηβος από πυρά ελεύθερου σκοπευτή στο Χαλέπι

“Θαύμα” στη Συρία – Αγοράκι θαμμένο στα συντρίμμια ανασύρεται ζωντανό – ΒΙΝΤΕΟ

Συρία: 1400 νεκροί σε 20 μέρες!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: «Είμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων μας, όταν εκπληρωθούν θα σταματήσουν οι εχθροπραξίες με το Ιράν»
«Δεν έχω αμφιβολίες ότι πρόκειται για ένα καθεστώς που θέλει να μας εξαφανίσει και για τον λόγο αυτόν ξεκινήσαμε αυτήν την επιχείρηση» τονίζει ο Ισραηλινός πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου 4
Η Γερμανία επικροτεί τα αμερικανικά πλήγματα κατά του Ιράν – «Θεμιτό να εμποδιστεί η απόκτηση πυρηνικού όπλου»
Στο ζήτημα του εμπλουτισμού ουρανίου «το ίδιο το Ιράν έχει υπερβεί την κόκκινη γραμμή» και έχει αθετήσει τις υποσχέσεις του, δήλωσε ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών
Καπνός υψώνεται μετά από έκρηξη στην Τεχεράνη