Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Άαρον Κάρτερ: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του 34χρονου τραγουδιστή – Βρήκαν στο σπίτι του δοχεία πεπιεσμένου αέρα

Άαρον Κάρτερ: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του 34χρονου τραγουδιστή – Βρήκαν στο σπίτι του δοχεία πεπιεσμένου αέρα

H είδηση του θανάτου του 34χρονου τραγουδιστή, Άαρον Κάρτερ, έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο του Χόλιγουντ. Ο αδερφός του τραγουδιστή των «Backstreet Boys» Νικ Κάρτερ «βρέθηκε νεκρός στη μπανιέρα» του σπιτιού του το περασμένο Σάββατο (05.11.2022) στο Λάνκαστερ της Καλιφόρνια.

Δημοσίευμα του TMZ υποστηρίζει ότι οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σπίτι του Άαρον Κάρτερ, κατά την διάρκεια των ερευνών βρήκαν πολλά δοχεία πεπιεσμένου αέρα, γνωστά και ως «εισπνεόμενα». Τα δοχεία βρέθηκαν στο μπάνιο, όπου ανακαλύφθηκε το πτώμα του 34χρονου τραγουδιστή, και στην κρεβατοκάμαρα του. Στο σπίτι βρέθηκαν επίσης μπουκάλια με συνταγογραφούμενα χάπια. Το δημοσίευμα ωστόσο σημειώνει ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτά προκάλεσαν τον θάνατό του. 

Τα «εισπνεόμενα» προκύπτουν από αναθυμιάσεις τοξικών ουσιών και όσοι κάνουν χρήση τους έχουν ως στόχο ένα γρήγορο φτιάξιμο. Απορροφώνται πολύ γρήγορα μέσω των πνευμόνων, εισέρχονται στην κυκλοφορία του αίματος και φθάνουν άμεσα τον εγκέφαλο και σε άλλα όργανα. Η κατάχρηση «εισπνεόμενων» -όπως ο πεπιεσμένος αέρας – μπορεί να προκαλέσει μόνιμη εγκεφαλική βλάβη και να οδηγήσει σε μη αναστρέψιμη σωματική και διανοητική βλάβη. Το Huffing -η εισπνοή αερίων από κουρέλια τα οποία εμποτίζονται σε χημικά- μπορεί επίσης να οδηγήσει σε επιληπτικές κρίσεις, κώμα και αιφνίδιο καρδιακό θάνατο. Επιπλέον, η αντικατάσταση του οξυγόνου στους πνεύμονες με τοξικές αναθυμιάσεις από εισπνεόμενα μπορεί να οδηγήσει σε ασφυξία.

Άαρον Κάρτερ: «Ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι να μην ζήσω όσο θέλω» δήλωνε το 2017

Υπενθυμίζεται ότι τον 34χρονο εντόπισε η οικιακή βοηθός του, η οποία ειδοποίησε τις Αρχές και σύμφωνα με μαρτυρίες φώναζε «είναι νεκρός, είναι νεκρός». Η έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του Άαρον Κάρτερ συνεχίζεται, όμως – για την ώρα – έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια

Αξίζει να σημειωθεί ότι Άαρον Κάρτερ, όπως αναφέρει δημοσίευμα του E! Entertainment, έδινε μάχη με τους εθισμούς του τα τελευταία χρόνια, μπαίνοντας και σε κέντρο αποκατάστασης ενώ προσπαθούσε να συνεχίσει τη μουσική του καριέρα, η οποία ξεκίνησε από όταν ήταν 9 ετών, εκτοξεύτηκε τη δεκαετία του ’90, όταν άνοιγε τις συναυλίες της περιοδείας των Backstreet Boys και κατά τη διάρκειά της κυκλοφόρησε 4 άλμπουμ.

Με πληροφορίες από ΤΜΖ και E! Entertainment

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις