Κόσμος

AC/DC: Έκαναν… χαμό σε αυτοκινητόδρομο στο Περθ της Αυστραλίας!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Περισσότερα από 150.000 άτομα παρακολούθησαν την Κυριακή την αυτοκινούμενη συναυλία, φόρο τιμής στους AC/DC στο Περθ της Αυστραλίας.

Για οκτώ ώρες, δέκα χιλιόμετρα από την Canning Highway έκλεισαν για να κινηθούν οι νταλίκες πάνω στις οποίες έπαιζαν οκτώ διαφορετικές μπάντες διασκευές της διάσημης μπάντας αποτίοντας φόρο τιμής στον Μπον Σκοτ, που φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από το θάνατό του. Η διαδρομή ήταν αυτή που έκανε ο Σκοτ καθημερινά από το σπίτι του στο Fremantle μέχρι το ξενοδοχείο Raffles, όπου σύχναζε.

“Κόλαση” για τους AC/DC!

Η εκδήλωση ονομάστηκε Highway to Hell. Οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του δρόμου δόθηκαν στις νταλίκες που μετέφεραν τις μπάντες και οι άλλες δύο στον κόσμο για να μπορέσει να παρακολουθήσει την αυτοκινούμενη συναυλία.

Την εκδήλωση άνοιξε το αυστραλιανό συγκρότημα Pigram Brothers με τον Highway to Hell το οποίο ακούστηκε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της οκτάωρης συναυλίας από όλα τα συγκροτήματα και με διαφορετικές εκτελέσεις.

Ιδιαίτερη ήταν η εκτέλεση από το εναλλακτικό ροκ γιαπωνέζικο συγκρότημα Shonen Knife, ενώ πριν ξεκινήσουν οι μπάντες ο Αυστραλός πρωταθλητής κιθάρας Άλεξ Ρόμπερτς, γνωστός ως Jinja Assassin, παρότρυνε περισσότερους από 3.500 ανθρώπους να σηκώσουν τα χέρια τους προς τον ουρανό καθώς εκείνη τη στιγμή ηχογραφούσε το Highway to Hell.

Ο Ρόμπερτς, που είναι καθηγητής θεάτρου κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κιθάρας που έγινε στην Φιλανδία το 2019.

Μαζί του έπαιζαν και άλλοι εξέχοντες Αυστραλοί κιθαρίστες όπως ο Wes Roe και ο Billy Damage.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αποκάλυψη Μπέντζαμιν Νετανιάχου για Ιράν: «Προσπάθησαν να δολοφονήσουν έναν από τους γιους μου»
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ δεν διευκρίνισε ποιος από τους γιους του στοχοποιήθηκε - ο Γιαΐρ ή ο Άβνερ - ούτε άλλες πληροφορίες σχετικά με την αναφερθείσα απόπειρα δολοφονίας
Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Η κυβέρνηση Τραμπ ανακοίνωσε νέες οικονομικές κυρώσεις για το Ιράν και τους συμμάχους του – «Να κόψουμε κάθε οικονομική γραμμή ζωής που στηρίζει το τυραννικό καθεστώς»
Ο Σκοτ Μπέσεντ προειδοποίησε τους «διαμεσολαβητές» του Ιράν, να σταματήσουν να αγοράζουν πετρέλαιο και να συναλλάσσονται με την Τεχεράνη
REUTERS 6