Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Adele Exarchopoulos: Οι καυτές σκηνές που κολάζουν στη νέα της ταινία “Eperdument” (ΒΙΝΤΕΟ)

Adele Exarchopoulos: Οι καυτές σκηνές που κολάζουν στη νέα της ταινία “Eperdument” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση. Πάθος. Έρωτας. Μια απαγορευμένη σχέση που θα αλλάξει για πάντα τις ζωές τους. Μια αληθινή ιστορία για τον έρωτα ενός δημόσιου λειτουργού με μια νέα κοπέλα στο αναμορφωτήριο.

Η νέα δραματική ταινία της Adele ExarchopoulosEperdument” προκαλεί αίσθηση, με τους κριτικούς να εκτιμούν πως θα κερδίσει υποψηφιότητα για τα Σεζάρ, τα γαλλικά Όσκαρ. Οι δυνατές ερμηνείες σε συνδυασμό με την υποβλητική μουσική αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο στο trailer που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο.

Η 23χρονη ελληνικής καταγωγής άρχισε να εμφανίζεται στο θέατρο από τα εννιά της χρόνια, ενώ στα δεκατρία της έπαιξε στην τηλεόραση, και ένα χρόνο αργότερα στον κινηματογράφο. Το 2014 βραβεύτηκε με το Trophée Chopard του φεστιβάλ Καννών.

H Αντέλ Εξαρχόπουλος ξαναχτυπά μετά τη δραματική ταινία του 2013 “Η Ζωή της Αντέλ” που την έκανε να ξεχωρίσει και να χαρακτηριστεί το νέο ταλέντο της Γαλλίας. Στο Φεστιβάλ των Καννών η ταινία κέρδισε ομόφωνα τον Χρυσό Φοίνικα από την επίσημη επιτροπή και από το FIPRESCI. Είναι η πρώτη φορά που ο χρυσός φοίνικας απονεμήθηκε ταυτόχρονα και στον σκηνοθέτη καθώς και στις πρωταγωνίστριες, με τη Λέα Σεντού και την Αντέλ Εξαρχόπουλος να γίνονται οι μοναδικές γυναίκες μετά την σκηνοθέτη Jane Campion που κέρδισαν ποτέ αυτό το βραβείο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε