Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αδιανόητο: Blogger έκανε live streaming με… το πτώμα της συντρόφου του (vid)

Αδιανόητο: Blogger έκανε live streaming με… το πτώμα της συντρόφου του (vid)
Φωτογραφία video grab

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση θανάτου μιας κοπέλας στη Ρωσία, ο σύντροφος της οποίας έκανε live streaming με… το πτώμα της. Ο διάσημος blogger Στας Ρεσετνίκοφ στο βίντεο που δημοσίευσε φαίνεται να κατηγορεί τον εαυτό του για ό,τι συνέβη. 

Η άτυχη κοπέλα -σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία- πέθανε στο σπίτι του συντρόφου του, ενώ εκείνος προσπάθησε ανεπιτυχώς να την επαναφέρει στη ζωή. Συγκεκριμένα, ο Στας Ρεσετνίκοφ φαίνεται στο βίντεο να τραβά το άψυχο κορμί της συντρόφου του, Βαλεντίνα, και να το τοποθετεί σε έναν καναπέ. Στη συνέχεια, ο διάσημος blogger κατηγορεί τον εαυτό του για ό,τι συνέβη.

«Σας λέω, φαίνεται να είναι νεκρή» λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο ο blogger. 

Δείτε το βίντεο:

 

Σύμφωνα με το RT, παρά τις παροτρύνσεις των Αρχών -που έφτασαν στο σπίτι του αφότου δέχθηκαν σχετική κλήση- ο Στας Ρεσετνίκοφ αρνείτο να κλείσει το live streaming. «Γιατί να μετανιώσω; Δεν έκανα τίποτα απολύτως» τόνισε κατά τις ίδιες πληροφορίες ο διάσημος blogger, ενώ ισχυρίστηκε ότι είχε καλέσει ασθενοφόρο.

 

Η άτυχη κοπέλα – σύμφωνα με το RT – φέρεται να ήταν έγκυος και να κυκλοφορούσε έξω ελαφρά ντυμένη και σε πολικές θερμοκρασίες. Γεγονός που ενδεχομένως να εξόργισε τον σύντροφό της. Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ο Στας Ρεσετνίκοφ ίσως και να την έδιωξε από το σπίτι του. Ωστόσο, όπως αναφέρουν γείτονες η Βαλεντίνα δεν φαίνεται να παρέμεινε έξω για αρκετή ώρα και έτσι οι συνθήκες του θανάτου της διερευνώνται από τις ρωσικές Αρχές.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις