Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Αδιανόητο! Νεαρός βίασε τρία ανήλικα κορίτσια μέσα σε εκκλησία

Αδιανόητο! Νεαρός βίασε τρία ανήλικα κορίτσια μέσα σε εκκλησία

Δικαστήριο της Κένυας καταδίκασε σήμερα σε κάθειρξη 100 ετών έναν άνδρα που βίασε τρία κορίτσια, ηλικίας 10-13 ετών, αφού τα κλείδωσε προηγουμένως σε μια εκκλησία.

“Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό έγκλημα και ο κατηγορούμενος θα πρέπει να εκτίσει ποινή τέτοια που να είναι αποτρεπτική” για άλλους επίδοξους βιαστές, τόνισε ο δικαστής Μάξγουελ Γκιτσέρου, του δικαστηρίου του Έμπου, εξηγώντας για ποιον λόγο επέβαλε αυτήν την ποινή.

Ο Χάρισον Κινίουα, 21 ετών, σήμερα, κακοποίησε σεξουαλικά τα θύματά του στις 9 Δεξεμβρίου 2015 μέσα στην εκκλησία του χωριού Κανγκάρου. Τα τρία κορίτσια είχαν πάει στην εκκλησία για να επιστρέψουν τα καθίσματα που είχε δανειστεί η οικογένειά τους για μια κηδεία.

Ο κατηγορούμενος, που δεν είναι ιερωμένος, είχε παραστεί και αυτός στην κηδεία και κατόπιν ακολούθησε τα κορίτσια μέσα στον ναό. Στη συνέχεια, προσπάθησε να εξαγοράσει τη σιωπή των θυμάτων του, προσφέροντας τους τηγανιτές πατάτες. Όμως εκείνα αφηγήθηκαν στους γονείς τους τα γεγονότα και από την ιατροδικαστική εξέταση που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι είχαν κακοποιηθεί.

Ο Κινίουα αρχικά είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και τις απέδωσε σε μια διένεξη που είχε με την οικογένεια. Στο δικαστήριο παραδέχτηκε την ενοχή του, υποστηρίζοντας ότι βίασε τις ανήλικες γιατί νόμιζε ότι ήταν “αρκετά ώριμες”.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε