Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αδιανόητο: Βιντεοσκόπησε τον ξυλοδαρμό της ερωμένης του για να ζητήσει… συγγνώμη από τη σύζυγό του (pics, vid)

Αδιανόητο: Βιντεοσκόπησε τον ξυλοδαρμό της ερωμένης του για να ζητήσει… συγγνώμη από τη σύζυγό του (pics, vid)

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας άνδρας στην Τουρκία βιντεοσκόπησε τον ξυλοδαρμό της πρώην ερωμένης του για να… ζητήσει συγγνώμη από την σύζυγό του. Το περιστατικό, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, σημειώθηκε στην πόλη Αλάνια το απόγευμα της 31ης Μαρτίου.

Η περιπέτεια της 24χρονης Beyza Yurttas, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, ξεκίνησε όταν έμαθε τυχαία ότι ο Beyza Yurttas ήταν παντρεμένος. «Του είπα ότι θέλω να χωρίσουμε και ετοιμαζόμουν να μετακομίσω μετά από όσα έμαθα για τον γάμο του. Τότε αυτός μου τηλεφώνησε και ζήτησε να με δει μια τελευταία φορά» εξήγησε η 24χρονη. 

Οι δυο του συναντήθηκαν, όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, στην πόλη Αλάνια το απόγευμα της 31ης Μαρτίου. «Δεν ξέρω γιατί συμφώνησα να τον συναντήσω αλλά όταν συνέβη αυτό, εκείνος με τράβηξε μέσα στο αυτοκίνητό του, κλείδωσε τις πόρτες και άρχισε να με χτυπάει επανειλημμένα» περιέγραψε η Beyza Yurttas.

Σύμφωνα με τη Sun, εκείνη τη στιγμή ο Beyza Yurttas χρησιμοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο έκανε βιντεοκλήση στην σύζυγό του για να της δείξει τι έκανε. «Σου αρέσει αυτό που βλέπεις αγάπη μου;» φέρεται να τη ρώτησε.

Τότε η σύζυγός του – τα στοιχεία της οποία δεν είναι γνωστά-, σύμφωνα με την 24χρονη, αντί να του πει να σταματήσει του απάντησε «Έχω ξετρελαθεί. Χτύπησε την άλλη μια φορά αυτή τη φορά για μένα».

Δείτε φωτογραφίες:

Μετά τον ξυλοδαρμό της, η 24χρονη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και δυστυχώς πληροφορήθηκε ότι ο Beyza Yurttas μετά από όλα αυτά είχε αφεθεί ελεύθερος. Φοβισμένη για τη ζωή της, η Beyza Yurttas αποφάσισε τότε να μοιραστεί ορισμένες φωτογραφίες που έδειχναν το χτυπημένο της πρόσωπο στα social media. «Σας παρακαλώ βοηθήστε με! Δεν θέλω να καταλήξω σαν τις άλλες γυναίκες που δολοφονούνται από άνδρες. Δεν θέλω να πεθάνω», έγραψε στο μήνυμά της.

Οι αναρτήσεις της 24χρονης έγιναν viral και εξαιτίας της κατακραυγής που προκλήθηκε, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Σύμφωνα με την Sun, ο Beyza Yurttas είναι πλέον υπό κράτηση και έχει ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες του περιστατικού.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από Sun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις