Κόσμος

Αφγανιστάν: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης στη Χεράτ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την ευθύνη για τη φονική επίθεση που πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο (22.1.2022) στην πόλη Χεράτ, στα δυτικά του Αφγανιστάν, ανέλαβε η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.

Με σημερινή της ανάρτηση στο Telegram, η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη φονική επίθεση στην πόλη του Αφγανιστάν, στην οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον έξι άνθρωποι, όταν εξερράγη ένα μίνιβαν, στην καρδιά της πόλης.

Υπενθυμίζεται πως το Ισλαμικό Κράτος έχει αναλάβει την ευθύνη για μερικές από τις αιματηρές επιθέσεις και εκρήξεις που σημειώνονται στο Αφγανιστάν από την κατάληψη της εξουσίας από τους Ταλιμπάν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κορυφαίοι δύτες στις Μαλδίβες στην αποστολή για την ανάσυρση των νεκρών Ιταλών από το σπήλαιο – Μυστήριο μετά τον νέο θάνατο
Πέντε Ιταλοί δύτες έχασαν τη ζωή τους μετά την εξερεύνηση της ατόλης Βάαβου την Πέμπτη, γεγονός που οδήγησε στην έναρξη της πολυεθνικής αποστολής διάσωσης
Επιχείρηση δυτών στις Μαλδίβες