Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Άφιξη Τραμπ στη Νότια Κορέα: Η… προσεκτική Μελάνια, οι μοβ γόβες και το φιλί [pics, vid]

Ντόναλντ Τραμπ Μελάνια Νότια Κορέα

Ο Ντόναλντ Τραμπ έφτασε στη Νότια Κορέα, δεύτερο σταθμό της περιοδείας του στην Ασία. Τις εντυπώσεις, ξανά, έκλεψε η Μελάνια Τραμπ.

Το κόκκινο χαλί είχε στρωθεί, το Air Force One προσγειώθηκε και όλοι περίμεναν το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ. Ο Ντόναλντ Τραμπ, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μελάνια, έφτασε στη Νότια Κορέα νωρίς το πρωί της Τρίτης (07.11.2017, ώρα Ελλάδας).

Αν κάνει έκανε εντύπωση από την άφιξη του Αμερικανού προέδρου στη Σεούλ ήταν η… σύζυγός του. Η Μελάνια Τραμπ ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακή. Και προσεκτική καθώς κατέβαινε τις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους.

Κρατήσου Μελάνια!

Η Μελάνια Τραμπ, με τα μεγάλα γυαλιά ηλίου πάντα στο πρόσωπό της, εμφανίστηκε στην πόρτα του Air Force One λίγο αφού βγήκε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Φορούσε ένα εντυπωσιακό μπορντό παλτό. Δυο πράγματα έκαναν εντύπωση: οι ψηλοτάκουνες (φυσικά) γόβες της. Χρώματος μοβ.

Κυρίως όμως, ο τρόπος που κατέβηκε τις σκάλες. Προσεκτική πολύ και κρατώντας το κάγκελο. Δεν ήταν ώρα για… τούμπες.

 

Το φιλί

Όταν ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ κατέβηκαν και χαιρέτισαν τους επίσημους που τους υποδέχτηκαν, χάρισαν στους φωτογράφους κι ένα… τρυφερό ενσταντανέ. Ένα φιλί λίγο πριν μπουν στη λιμουζίνα που τους περίμενε.

Ντόναλντ Τραμπ Μελάνια Νότια Κορέα

Η άφιξη Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ στη Νότια Κορέα

https://youtu.be/6LV-f5hn8Q0

Ο πρώτος σταθμός

Από το αεροδρόμιο, ο Αμερικανός πρόεδρος βρέθηκε στο στρατόπεδο Χάμφρεϊς, 90 χλμ. νότια της Σεούλ. Είναι το αρχηγείο των 28.500 ανδρών των ένοπλων δυνάμεων των ΗΠΑ που είναι ανεπτυγμένοι στη Νότια Κορέα. Εκεί συναντήθηκε με Αμερικανούς στρατιωτικούς που υπηρετούν στη Νότια Κορέα.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δεν τον ακολούθησε και πήγε απευθείας στην Αμερικανική πρεσβεία στη Σεούλ. Κι εκεί, αποθεώθηκε από τους εργαζόμενους…

https://www.youtube.com/watch?v=b2QMCkS0K9I

 

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις