Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Αγόρασε το αρχοντικό του Τζορτζ Μάικλ έναντι 25 εκατ. δολαρίων

Αγόρασε το αρχοντικό του Τζορτζ Μάικλ έναντι 25 εκατ. δολαρίων

Ο Στίβεν Κάμερον έψαχνε τέσσερα χρόνια για να αγοράσει το σπίτι των ονείρων του, όπου θα στέγαζε την οικογένειά του. Μάλλον είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο αφού όχι μόνο βρήκε σπίτι, αλλά αυτό ανήκε κάποτε στο είδωλό του, Τζορτζ Μάικλ.

Για να κάνει δικό του το αρχοντικό του Τζορτζ Μάικλ στο Βόρειο Λονδίνο, ο Κάμερον δεν δίστασε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να δώσει περίπου 25 εκατομμύρια δολάρια (19 εκατομμύρια λίρες) σύμφωνα με τη Daily Mail.

Click4more George Michael: Η αληθινή αιτία θανάτου της αγαπημένης του αδερφής που «έφυγε» την ίδια ημέρα με εκείνον

Το σπίτι των 7 υπνοδωματίων, που χτίστηκε αρχικά το 1688, ανακαινίστηκε τη δεκαετία του 1930 και τώρα περιλαμβάνει μια πισίνα στον κήπο. Ωστόσο, λίγα είναι γνωστά για τις προδιαγραφές του ακινήτου, λόγω της πώλησης εκτός αγοράς, αν και αρκετές εξωτερικές αξιολογήσεις υπολόγιζαν την αξία του ακινήτου κοντά στα 15,9 εκατομμύρια δολάρια (12 εκατομμύρια λίρες).

Ο Τζορτζ Μάικλ, που πέθανε την ημέρα των Χριστουγέννων του 2016, πλήρωσε 7,65 εκατομμύρια λίρες για να αποκτήσει το ακίνητο το 2002. Έζησε εκεί μέχρι τις τελευταίες ημέρες του.

«Είναι μία όμορφη κατοικία, εκπληκτική και ανυπομονώ να ζήσω εκεί. Είμαι επίσης τεράστιος θαυμαστής του Τζορτζ Μάικλ, οπότε το κάνει ακόμα καλύτερο», είπε ο νέος ιδιοκτήτης στην Daily Mail. «Γνωρίζω την περιοχή πολύ καλά και μένω σε αυτό το μέρος του Βόρειου Λονδίνου για αρκετά χρόνια. Είναι ένα όμορφο σπίτι για να ζήσει κανείς και όλη η οικογένεια είναι ευτυχισμένη».

Ενώ δεν είναι σίγουρος για την ημερομηνία μετακόμισης, ο Κάμερον είπε ότι «δεν ξέρουμε πότε θα μετακομίσουμε, αλλά σκοπεύουμε να μείνουμε για πολλά χρόνια σ’ αυτό».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις