Κόσμος

Άγριο έγκλημα στη Γαλλία: 30χρονος διαμέλισε 13χρονο

Σοκαρισμένη είναι η Γαλλία από το άγριο έγκλημα ενός αγοριού μόλις 13 ετών. Το άψυχο σώμα του παιδιού βρέθηκε διαμελισμένο και αποκεφαλισμένο σε μία έπαυλη στην Tarascon της Bouches-du-Rhône.

Σύμφωνα με Daily Mail και Sun, γείτονες ανέφεραν στην αστυνομία της Γαλλίας ότι ο ιδιοκτήτης της έπαυλης, ένας 30χρονος άντρας μετέφερε μια ύποπτη τσάντα. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο αποκάλυψαν το αποτρόπαιο έγκλημα, καθώς εντόπισαν μέσα στη τσάντα το διαμελισμένο σώμα του παιδιού, ενώ υπήρχαν ίχνη κανιβαλισμού. 

Οι αρχές άρχισαν αμέσως να αναζητούν τον 30χρονο και τον εντόπισαν στην σκεπή του σπιτιού και τον σκότωσαν όταν προσπάθησε να διαφύγει. Ο ίδιος έχει ψυχολογικά προβλήματα και είναι γνωστός στην αστυνομία για το βίαιο παρελθόν του. 

Η βαλίτσα ανήκει σε ένα νεαρό αγόρι 13 ετών από τη Μασσαλία, που το είχε σκάσει από κέντρο φροντίδας πριν λίγες μέρες και προσπαθούσε να πάει στο σπίτι της μητέρας του. «Το αποκεφαλισμένο σώμα που βρέθηκε ανήκει πιθανότατα στο αγόρι», ανέφερε ο αξιωματούχος της γαλλικής Αστυνομίας, Laurent Gumbau.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η ατάκα του Τραμπ για «πειρατές» εξόργισε το Ιράν: Ετοιμαστείτε για ένα νεκροταφείο αεροπλανοφόρων και στρατευμάτων
Οι Φρουροί της Επανάστασης τονίζουν ότι οι μόνες επιλογές για τις ΗΠΑ είναι είτε μια «αδύναμη στρατιωτική επιχείρηση είτε μια μη συμφέρουσα συμφωνία»
Το αεροπλανοφόρο USS George Bush φτάνει στην Μέση Ανατολή
Κωνσταντινούπολη: Πεθερά σκότωσε τη νύφη της με δύο σφαίρες στο κεφάλι – «Καθάρισα την τιμή μου» φώναζε
Η 58χρονη πυροβόλησε τη νύφη της, βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της και φώναζε «σκότωσα τη νύφη μου, καθάρισα την τιμή μου» ενώ περίμενε τους αστυνομικούς καπνίζοντας τσιγάρο
ISTANBUL - MAY 01: Group of Turkish Policemen going in a street of Istanbul on May 01. 2024 in Turkey
Επιχειρηματίας στην Τουρκία δολοφόνησε 26χρονη δικηγόρο γιατί του έκανε μήνυση για χρέη προς την αδελφή της
Το απόγευμα της Δευτέρας ο δράστης φέρεται να έστησε ενέδρα στις δύο γυναίκες, την ώρα που βρίσκονταν μαζί με τον πατέρα και τον αδελφό τους έξω από οικογενειακή αποθήκη
Η άτυχη δικηγόρος
Ο Τραμπ απειλεί να μειώσει ακόμη περισσότερο τους Αμερικανούς στρατιώτες στη Γερμανία προκαλώντας οικονομικό πλήγμα στο Βερολίνο
«Θα τους μειώσουμε πολύ ακόμη» και θα «μειώσουμε πολύ περισσότερους από 5.000», είπε ο Τραμπ - Η οικονομική δύναμη των Αμερικανών στρατιωτών στη Γερμανία εκτιμάται σε περίπου δύο δισ. δολάρια τον χρόνο
Αμερικανικός στρατός 7