Κόσμος

Άγριο κράξιμο στον Τριντό που ντύθηκε… Bollywood κατά την επίσκεψή του στην Ινδία [pics]

Παραδοσιακό ινδικό παλτό έως το γόνατο (sherwani) συνδυασμένο με το παραδοσιακό ινδικό παντελόνι (churidar) για τον Τζάστιν Τριντό και τους γιους του ή πολύχρωμα σάρι με σαλβάρι για την Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό και την κόρη της.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πρόκειται για τις ενδυματολογικές επιλογές του Καναδού πρωθυπουργού και της οικογένειάς του, κατά την επίσκεψή τους στην Ινδία.

trudeau

«Η φωτογράφηση μόδας του Τζάστιν Τριντό μάλλον διακόπηκε από την επίσημη επίσκεψή του» σχολίασε με σκωπτική διάθεση η Καναδή δημοσιογράφος, Κάθριν Κέιτς, στον λογαριασμό της στο Twitter.

Ο Τριντό βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στην Ινδία εδώ και μία εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης, συνηθίζει να επιλέγει στις δημόσιες εμφανίσεις του παραδοσιακά ενδύματα, ακολουθώντας τους ενδυματολογικούς κανόνες κάθε περιοχής της χώρας, όπου συναντάται και φυσικά φωτογραφίζεται με πολιτικούς αξιωματούχους.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τη συνάντηση της οικογένειας Τριντό, ντυμένης με πολύχρωμες ινδικές ενδυμασίες, με τον πρωταγωνιστή του Bollywood, Σαρούκ Καν, που είχε επιλέξει να ντυθεί στα δυτικά πρότυπα, βρέθηκαν στο στόχαστρο των χρηστών του Διαδικτύου στον Καναδά.

trudeau

«Αυτή η φωτογραφία αποτυπώνει πλήρως την επίσημη επίσκεψή του. Η σημαντικότερη συνάντηση που είχε έως σήμερα ήταν εκείνη με τον ηθοποιό Σαρούκ Καν. Σαν ο (πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ) Πούτιν να πραγματοποιούσε επταήμερη επίσκεψη στις ΗΠΑ και να συναντιόταν μονάχα με τον Τομ Κρουζ» έγραψε, για παράδειγμα, ο Ντέιβιντ Τζέικομπς, γιατρός στο επάγγελμα.

trudeau

Την Παρασκευή, μία ημέρα πριν πάρει το αεροπλάνο για την Οτάβα, ο Τζάστιν Τριντό αναμένεται να συναντηθεί με τον Ινδό ομόλογό του Ναρέντρα Μόντι. Σε ένα tweet που έστειλε ο Μόντι, με έντονη διάθεση χιούμορ, έγραψε σήμερα: «ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό και η οικογένειά του είχαν μια πολύ ευχάριστη διαμονή έως σήμερα».

trudeau

«Άραγε, η διπλωματία της μόδας που λανσάρει ο Τζάστιν Τριντό λειτουργεί στην Ινδία;» διερωτάται η ινδική εφημερίδα The Print.

Από την πλευρά του ο Ομάρ Αμπντουλάχ, ο πρώην επικεφαλής της επαρχίας Τζαμού και Κασμίρ, γράφει στο Twitter σχετικά με την επιλογή της οικογένειας Τριντό να φορέσει ρούχα μεγάλων οίκων μόδας της χώρας του. «…Απλά προς ενημέρωσή σας, εμείς οι Ινδοί δεν ντυνόμαστε με αυτόν τον τρόπο καθημερινά, κύριε, ακόμα και στο Μπόλιγουντ».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στενά του Ορμούζ: Η «καρδιά» του πολέμου της Μέσης Ανατολής που δέχτηκε τα περισσότερα χτυπήματα – 20 νεκροί σε 68 «συμβάντα»
Αφού η συμφωνία Ουάσιγκτον-Τεχεράνης έγινε κομμάτια, η συχνότητα των επιθέσεων εντάθηκε και καταγράφεται κατά μέσο όρο ένα επεισόδιο κάθε σχεδόν τρεις ημέρες
στενα ορμουζ
Στο όριο το Ιράν μετά την απειλή των ΗΠΑ για «οικονομικό πόλεμο» – Πληθωρισμός 66% και νέος γύρος κυρώσεων
Οι χώρες που δεν συμμετέχουν στα αμερικανικά μέτρα είτε θα συνεισφέρουν «στην απομόνωση του Ιράν» ή θα υποστούν με τη σειρά τους κυρώσεις, ως ακόμη και έξωση από «το σύστημα του δολαρίου»
Ο Ντόναλντ Τραμπ
Γιατί δεν ήρθε η οικονομική «D-Day»: Προειδοποιητική «βολή» των ΗΠΑ στο Ιράν με κυρώσεις – «Θα ανατινάζαμε το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα»
«Οι ΗΠΑ δίνουν σε όλους την ευκαιρία να διορθώσουν την κακή συμπεριφορά τους» τονίζει ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών αιτιολογώντας την απόφαση να μην επιβληθούν άμεσα οι οικονομικές κυρώσεις του Τραμπ
Ο υπουργός οικονομικών των ΗΠΑ, Σκοτ Μπέσεντ
10
Αποκάλυψη Μπέντζαμιν Νετανιάχου για Ιράν: «Προσπάθησαν να δολοφονήσουν έναν από τους γιους μου»
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ δεν διευκρίνισε ποιος από τους γιους του στοχοποιήθηκε - ο Γιαΐρ ή ο Άβνερ - ούτε άλλες πληροφορίες σχετικά με την αναφερθείσα απόπειρα δολοφονίας
Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Η κυβέρνηση Τραμπ ανακοίνωσε νέες οικονομικές κυρώσεις για το Ιράν και τους συμμάχους του – «Να κόψουμε κάθε οικονομική γραμμή ζωής που στηρίζει το τυραννικό καθεστώς»
Ο Σκοτ Μπέσεντ προειδοποίησε τους «διαμεσολαβητές» του Ιράν, να σταματήσουν να αγοράζουν πετρέλαιο και να συναλλάσσονται με την Τεχεράνη
REUTERS 6