Κόσμος

Άγριο ξύλο σε συναυλία της πρεσβείας του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ξέφυγαν τα πράγματα στη συναυλία που διοργάνωσε η πρεσβεία του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα για να γιορτάσει τα 50 χρόνια διπλωματικών σχέσεων με τη χώρα μας, καθώς έπεσε ξύλο μεταξύ των θεατών.

Πιο συγκεκριμένα, στη συναυλία της πρεσβείας του Μπαγκλαντές ήταν καλεσμένος και ο υπουργός Πολιτισμού της χώρας, K. M. Khalid αλλά και πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων έπεσε ξύλο.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η ένταση ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της συναυλίας, αφού αρχικά ακούγονται λογομαχίες και στη συνέχεια φαίνεται να υπάρχουν έντονες βιαιοπραγίες. Δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που ξέσπασε η ένταση μεταξύ των θεατών.

https://twitter.com/stavroforos_/status/1503880197917052929

«Η συναυλία που διοργάνωσε η πρεσβεία του Μπαγκλαντές για τα 50 χρόνια διπλωματικών σχέσεων με την Ελλάδα και με καλεσμένο τον Υπουργό Πολιτισμού τους, πήρε άσχημη τροπή. Ομάδες διαφορετικών φατριών άρχισαν να συμπλέκονται μεταξύ τους για άγνωστους για την ώρα λόγους», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αμερικανικά χτυπήματα στο Ιράν σε αντίποινα για την κατάρριψη του ελικοπτέρου Απάτσι και «απάντηση» της Τεχεράνης
«Πιστεύω ότι η ανταπόδοση θα πρέπει να είναι πολύ ισχυρή», είπε ο Τραμπ στο ABC λίγο πριν τις νέες αμερικανικές επιθέσεις - Η Τεχεράνη «απάντησε» με πυραύλους και drones εναντίον αμερικανικών στόχων
Αμερικανικό ελικόπτερο Apache
Ισπανία: «Πολύ ανησυχητική για τη στρατηγική αυτονομία της Ευρώπης» η εγκατάλειψη του σχεδίου για την κατασκευή μαχητικού αεροσκάφους Scaf
Το φιλόδοξο σχέδιο προέβλεπε τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος αεροπορικής μάχης νέας γενιάς, που θα συνδύαζε επανδρωμένα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη
Margarita Robles, Minister of Defence, during a government control session in the Senate, 9 June 2026, in Madrid (Spain). The government faces questions from the opposition in the Senate on security and protests, defence spending, health, housing, corruption and migration.
Σκανδιναβία και Βαλτική πιέζουν για «fast track» ένταξη της Ουκρανίας σε ΝΑΤΟ και ΕΕ – Η κοινή ανακοίνωση
Στη σύνοδο παρενέβη μέσω τηλεδιάσκεψης και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, επαναβεβαιώνοντας τη δέσμευση της Γαλλίας για την ασφάλεια της ανατολικής πτέρυγας του ΝΑΤΟ
Ουκρανία 15