Κόσμος

Άγριο ξύλο σε συναυλία της πρεσβείας του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ξέφυγαν τα πράγματα στη συναυλία που διοργάνωσε η πρεσβεία του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα για να γιορτάσει τα 50 χρόνια διπλωματικών σχέσεων με τη χώρα μας, καθώς έπεσε ξύλο μεταξύ των θεατών.

Πιο συγκεκριμένα, στη συναυλία της πρεσβείας του Μπαγκλαντές ήταν καλεσμένος και ο υπουργός Πολιτισμού της χώρας, K. M. Khalid αλλά και πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων έπεσε ξύλο.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η ένταση ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της συναυλίας, αφού αρχικά ακούγονται λογομαχίες και στη συνέχεια φαίνεται να υπάρχουν έντονες βιαιοπραγίες. Δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που ξέσπασε η ένταση μεταξύ των θεατών.

https://twitter.com/stavroforos_/status/1503880197917052929

«Η συναυλία που διοργάνωσε η πρεσβεία του Μπαγκλαντές για τα 50 χρόνια διπλωματικών σχέσεων με την Ελλάδα και με καλεσμένο τον Υπουργό Πολιτισμού τους, πήρε άσχημη τροπή. Ομάδες διαφορετικών φατριών άρχισαν να συμπλέκονται μεταξύ τους για άγνωστους για την ώρα λόγους», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Έντι Ράμα για τα επεισόδια στην Αλβανία: Συγχαρητήρια στην αστυνομία, μηδενική ανοχή σε άμυαλες συμμορίες
Να σημειωθεί ότι η Σβέρνιτσα όπου έγιναν τα επεισόδια κατοικείται από Έλληνες και μαζί με τη γειτονική Νάρτα αποτελούν ελληνόφωνους θύλακες στην περιοχή βόρεια του Αυλώνα
Επεισόδια στη νοτιοδυτική Αλβανία
8
CNN: Το Ιράν αποκατέστησε τις βομβαρδισμένες υπόγειες εγκαταστάσεις πυραύλων και είναι πάλι ετοιμοπόλεμο – Δορυφορικές εικόνες
Η Τεχεράνη φαντάζει πάλι έτοιμη να εκτοξεύσει πολύ περισσότερους πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς εναντίον του Ισραήλ και άλλων χωρών της Μέσης Ανατολής
Ιρανικοί πύραυλοι των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης στην Τεχεράνη
Εργοδότες στη Βρετανία προσλαμβάνουν ιδιωτικούς ντετέκτιβ για να «ξετρυπώσουν» τους υπαλλήλους που κλέβουν εταιρείες ή δηλώνουν ψευδώς «άρρωστοι»
Οι ιδιωτικοί ντεντέκτιβ κλήθηκαν να συλλέξουν πληροφορίες για εργαζόμενους που είναι ύποπτοι για κατάχρηση του συστήματος
iStock