Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Άγριος καβγάς σε καλλιστεία στη Νέα Υόρκη – Μπουνιές, κλωτσιές και πανικός μεταξύ των μοντέλων

Άγριος καβγάς σε καλλιστεία στη Νέα Υόρκη – Μπουνιές, κλωτσιές και πανικός μεταξύ των μοντέλων

Το ξύλο «της αρκούδας» έπεσε στα καλλιστεία για την ανάδειξη της «Μις Σρι Λάνκα» στο Σάουθ Μπιτς της Νέας Υόρκης, στο after party για το οποίο είχαν πουληθεί εισιτήρια και για το κοινό που είχε παρακολουθήσει τη στέψη λίγο νωρίτερα.

Μάλλον αυτοί που πλήρωσαν εισιτήριο για το after party καλλιστείων στη Νέα Υόρκη δεν θα περίμεναν ότι θα έβλεπαν τελικά αγώνες… πυγμαχίας, αφού τα πράγματα ξέφυγαν για άγνωστο λόγο και ο λεκτικός καβγάς μεταξύ δύο διαγωνιζόμενων, κατέληξε σε άγριο ξύλο.

Οι γροθιές και οι κλωτσιές άρχισαν να πέφτουν «βροχή» και τα υπόλοιπα μοντέλα έτρεχαν να γλυτώσουν μην φάνε καμιά αδέσποτη. Το βίντεο του καβγά έγινε viral στα social media ενώ σε αυτό ακούγονται οι φωνές πανικού, την ώρα του ξύλου.

Δείτε το βίντεο από τον καβγά:

Για την ιστορία, η Ανγκέλια Γκουνασεκάρα αναδείχθηκε «Μις Σρι Λάνκα» στην εκδήλωση της Νέας Υόρκης. Παράλληλα, η οργανωτική επιτροπή ανέφερε σε ανακοίνωση μετά τον καβγά ότι «μετά την ολοκλήρωση της κύριας εκδήλωσης ορισμένοι καλεσμένοι ενεπλάκησαν σε συμπλοκή έξω από τον χώρο της εκδήλωσης» και τόνισαν ότι «το περιστατικό ήταν εντελώς άσχετο με τα καλλιστεία».

Στην ίδια ανακοίνωση, η επιτροπή δήλωσε υπερήφανη για τις διαγωνιζόμενες για την αφοσίωσή τους στον διαγωνισμό και την υποστήριξη της μίας στην άλλη καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις