Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Η αγχωμένη Μέγκαν Μαρκλ και τα τρυφερά λόγια του Πρίγκιπα Χάρι που δεν άκουσε κανείς [pics, vids]

Η αγχωμένη Μέγκαν Μαρκλ και τα τρυφερά λόγια του Πρίγκιπα Χάρι που δεν άκουσε κανείς [pics, vids]

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι είναι… “μέσα στα μέλια”! Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 19 Μαΐου του 2018 και μετά από τον σύντομο μήνα του μέλιτος, επέστρεψαν στα βασιλικά τους καθήκοντα.

Το Σάββατο (09.06.2018) οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση μετά από τον γάμο τους στην γιορτή για τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ…

Η αγχωμένη Μέγκαν Μαρκλ και ο ψύχραιμος Πρίγκιπας Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ ήταν ιδιαίτερα αγχωμένη μιας και πλέον είναι η Δούκισσα του Σάσεξ. Ο Πρίγκιπας Χάρι, ωστόσο, μαθημένος σε όλα αυτά από πάντα… είχε συνέχεια το νου του στην εντυπωσιακή Μέγκαν.

Έτσι κάποια στιγμή έσκυψε τρυφερά κοντά της και την ρώτησε: “Είσαι εντάξει” με την Μέγκαν Μαρκλ να του απαντάει μια χαρά.

Στην συνέχεια, για να την βοηθήσει να μπει στο κλίμα… της εξηγούσε τι θα συμβεί, τονίζοντας της μετά την αεροπορική επίδειξη θα πρέπει να κοιτάξουν στον αέρα. Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος που προσπαθεί να βοηθήσει την Μέγκαν Μαρκλ με τα νέα της καθήκοντα.

Η “Σαμάνθα η σύντροφος”

Και αυτό γιατί μία από τις πιο αγαπημένες βοηθούς της βασίλισσας Ελισάβετ, η Σαμάνθα Κοεν έχει αναλάβει να βάλει την πρώην ηθοποιό πιο έντονα στο ρόλο της στο παλάτι.  Η βοηθός είναι γνωστή ως «Σαμάνθα η σύντροφος» και δουλεύει για την βασιλική οικογένεια για περίπου 20 χρόνια.

Η 49χρονη βοηθός γραμματέας της Βασίλισσας, έχει μετακινηθεί ήδη από το παλάτι του Μπάκιγχαμ στο παλάτι του Κένσινγκτον και η δούκισσα του Sussex λέγεται ότι είναι έτοιμη για την έξι μηνών εκπαίδευση. Η Σαμάνθα Κοεν είναι παντρεμένη με παιδιά και σκοπός της είναι να καθοδηγήσει στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ στα σωστά βήματα για το παλάτι, ήδη από τον πρώτο χρόνο της κοινής τους ζωής.

Πάντως, η Μέγκαν Μαρκλ θα μπει αμέσως σε βασιλικούς ρυθμούς αφού μέχρι το τέλος της χρονιάς θα πρέπει να δώσει το «παρών» σε πολλές συναντήσεις φιλανθρωπικών οργανώσεων και σε διάφορες εκδηλώσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες

Δείτε τα βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=odbp65r-_sw

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις