Κόσμος

Αίγυπτος: 7 νεκροί από σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι επτά τραυματίστηκαν όταν ένα μικρό λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό, χθες Παρασκευή, στην περιοχή της Μπεχέιρα, στο βόρειο τμήμα της Αιγύπτου.

Ο οδηγός του λεωφορείου έκανε ριψοκίνδυνο ελιγμό για να κάνει αναστροφή, με αποτέλεσμα να προκληθεί η σύγκρουση με το φορτηγό. Στο λεωφορείο επέβαιναν 14 άνθρωποι, σύμφωνα με νοσοκομειακή πηγή.

Τα τροχαία δυστυχήματα είναι συχνά στην Αίγυπτο, όπου χιλιάδες ζωές χάνονται κάθε χρόνο στην άσφαλτο. Στις περισσότερες περιπτώσεις αποδίδονται στην υπερβολική ταχύτητα, στην κακή συντήρηση του οδικού δικτύου και στην πλημμελή εφαρμογή της νομοθεσίας για τους παραβάτες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ιράν διαψεύδει Τραμπ: Το «μνημόνιο κατανόησης» δεν περιλαμβάνει όρους για τα Στενά του Ορμούζ και τα πυρηνικά
«Περιλαμβάνονται ο όρος της άμεσης καταβολής στην Τεχεράνη 12 δισ. δολαρίων από τα «παγωμένα» κεφάλαια του Ιράν, καθώς και η πλήρης κατάπαυση του πυρός στον Λίβανο»
Τοιχογραφία στην Τεχεράνη που δείχνει ιρανικούς πυραύλους να χτυπύν αμερικανικό αεροπλανοφόρο 5